BAŞKANLIĞI TEHLİKEDE

BAŞKANLIĞI TEHLİKEDE

Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, yargılandığı davalarla başı oldukça dertte.

Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, yargılandığı davalarla başı oldukça dertte.
Haber: Durmuş Tuna
Hüseyin Akan adına açılan Facebook hesabı üzerinden birçok kişi hakkında yalan, iftira, hakaret ve küfür içerikli paylaşımlar yapılmış ve sayfanın İsmail Özer tarafından yönetildiği anlaşılmıştı.
Hüseyin Akan'ın Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi çalışanı olduğu anlaşılmış ve gözler İsmail Özer'e çevrilmişti. Facebook hesabından kişilik haklarına saldırı yapılan çok sayıda mağdur Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi çalışanı Hüseyin Akan'a tepki gösterince İsmail Özer sayfayı yöneten kişinin kendisi olduğunu itiraf etmek zorunda kalmıştı. Ses kaydında Hüseyin Akan'ın kendisi olduğunu ve "gelin beni bulun. Hüseyin Akan'ı aramayın. Hüseyin Akan benim" itirafı yapan İsmail Özer'in bu sözleri delil kabul edilmiş ve yargı süreci başlamıştı.
İsmail Özer yaptığı bir telefon konuşmasında Hüseyin akan isimli sosyal medya hesabını kendisinin yönettiğini itiraf ettiği ses kaydı YouTube'a düşmüştü. Bu ses kaydında kişilik haklarına saldırdığı bir kişiyle tartıştığı görülen İsmail Özer'in "Hüseyin Akan benim" dediği duyulan itiraf gelmişti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli kendisini itibarsızlaştırmaya yönelik ifadeler kullanılan Facebook hesabının sahibi Hüseyin Akan ve Facebook hesabını yöneten İsmail Özer hakkında şikayetçi olmuş ve Cumhuriyet Savcılığı iddianame hazırlamış ve Söke 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlanmıştı.
İsmail Özer ceza alması halinde Söke Tariş Kooperatif Başkanlığı görevi sonlanacak ve bir daha da seçilme hakkı kalmayacak.
Ayrıca İsmail Özer’in sosyal medya üzerinden Hüseyin Akan adıyla hakaret ettiği diğer mağdur kişilerin şikayetleri olduğu ve önümüzdeki günlerde yargılanmasına başlanacağını öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.