BAYIRLI: SIRF İFTİRA ATMAK ADINA OLUR OLMAZ KONUŞUYOR

BAYIRLI: SIRF İFTİRA ATMAK ADINA OLUR OLMAZ KONUŞUYOR

CHP Efeler ilçe başkanı Süha Bayırlı yazılı basın açıklaması yaptı.

Bayırlı'nın açıklaması şöyle:

Değerli basın mensupları,

AKP eski milletvekili Metin Yavuz Özlem Çerçioğlu’na iftiralar atmaya devam ediyor.

AKP’nin Aydın’da yaptığı tek bir iş olmamasına rağmen ve aslına bakılırsa işleri güçleri hizmet engellemek, iftira etmek olmasına rağmen, Aydın halkının gözünün içine baka baka sözüm ona millete çektirdikleri çileyi milletten saklamaya uğraşıyor.

Bak Metin Yavuz Taşdöner Sineması'nı kamulaştırmak için Büyükşehir Belediyesi yıllarca süren bir kamulaştırma mücadelesi yürüttü. Daha bir kaç ay evvel bu mücadele Aydın halkının lehine sonuçlandı ve o sinema binası artık ilelebet Aydın halkının. Proje çalışmalarına başlandı bile.

Şimdi sen sırf iftira etmek adına olur olmaz konuşadur bu şehrin insanları için Büyükşehir çalışmaya devam ediyor.

Sizin verdiğiniz sözlere ne demeli, Aydın'a ne kazandırabildiniz? Tepecik havalimanından Ankara'ya uçuluyor da bizim mi haberimiz yok? Demiryolumuz çift hat oldu da biz mi göremiyoruz. Ufacık Ortaklar Selçuk arası yolu on yıldır bitiremediniz yahu!!!

Ha sözün bittiği yer aslında ne? Sözün bittiği yer öğrencinin, işçinin, emeklinin yarı aç yarı tok geziyor oluşu!.. Sözün bittiği yer kaynamayan tencere, ayın sonunu getiremeyen emekli…

Bak dün açıkladınız devletin, yani milletin parasıyla yapılan köprü ve otoyoları da satıyormuşsunuz… İzmir-Aydın Otoyolunu da satacak mısınız?

Sattığınızda İzmir-Aydın arası kaç lira olacak? Milletin kendi parasıyla yaptırdığı yerler kalmıştı satmadığınız görüyoruz onlara da gözü dikmişsiniz!…

Bravo Metin Yavuz aferin size…
Millet gösterecek size kendi vergileriyle yapılan, AKP hükümetlerinden evvel yapılan bu tesisleri satmanın ne demek olduğunu!..

Süha BAYIRLI
CHP EFELER İLÇE BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.