BELEDİYEYİ BABANIN ÇİFTLİĞİ YAP, SONRA DA "VAY BAŞIMA GELENLER"

BELEDİYEYİ BABANIN ÇİFTLİĞİ YAP, SONRA DA "VAY BAŞIMA GELENLER"

İki gün evvel yazdığım yazının ardından adeta telefon bombardımanına tutuldum… Aydın kamuoyunun, Efeler Belediyesi Encümeninde olanlarla ilgili kafalarında bu kadar soru işareti olduğunu inanın ben dahi tahmin edemezdim.

İki gün evvel yazdığım yazının ardından adeta telefon bombardımanına tutuldum… Aydın kamuoyunun, Efeler Belediyesi Encümeninde olanlarla ilgili kafalarında bu kadar soru işareti olduğunu inanın ben dahi tahmin edemezdim. Ancak akşamüzeri bölgesel yayın yapan bir haber sitesinde yeni bir haber, bomba gibi gündeme düştü.
Biz; Kalfaköy’de satılıp da sonrasında yol yapacağız diye 32 villalık arsaya dönüşen parseli konuşurken, meğer aynı belediye encümeni Aydın’ın manzaralı yerlerinde tam 21 parseli birden Pekgüzel ailesine satmış. Muhakkak satışlar açık arttırmayla olmuştur.
Ancak Pekgüzel ailesinin Efeler Belediyesi’nin adeta neyi var neyi yoksa alıyor olması manidar… Ama kaçar liraya aldı, bu satış etik midir, bu satışlar daha evvel oturulup konuşulmuş mudur sormak lazım.
Bakın basında yer aldı! Efeler Belediyesi işçilerinin maaşlarını ortalama 8’er bin lira eksik yatırmış… Dün sabah toplanan işçiler işe çıkmamış… Müdürün gelmesi ve 22 ağustosta kalan alacakların ödeneceği sözünü vermesiyle birlikte geç de olsa personel mesaisine başlamış… 2’şer bin lira da para ödenmiş.
Şimdi bir taraftan parsel parsel Aydın halkının malını satacaksınız öte taraftan da işçinin maaşını bile ödemeyeceksiniz.
Böyle bir durum en son rahmetli İlhami Ortekin zamanında olmuştu bu şehirde. Tabi 22 Ağustos'ta söz verilen ödeme de katı atık bertaraf bedellerinden ödenecek, bunu zaten dün kendileri duyurdular.
İşçi emekçi kardeşlerimizin alacağı ödensin de nerden ödenirse ödensin.
Bunun suç olması ancak bu talimatı veren yöneticileri bağlar. Belediye başkanının herhalde "benim haberim yoktu" diyecek hali yok. Vereceği cevabı da şimdiden hazırlamıştır.
Eeeee Fatih Atay efendi! sen kurum içinde memur bırakmazsan; kurum hafızasını, ehliyeti kaldırıp bir kenara atar, kardeşine 3 müdürlük birden bağlarsan başına neler gelir daha. Sen belediyeyi babanın çiftliği yap, bir kısmını kardeşine ve bir kısmını oğluna adeta tahsis et, sonra ‘’vay başıma gelenler’’. Esas ‘’vay bu Efeler halkının başına gelenler’’, "vay Efeler Belediyesi personelinin kadersizliği" demek lazım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.