BİNLERCE TARAFTAR METİN YAVUZ'U YUHALADI

BİNLERCE TARAFTAR METİN YAVUZ'U YUHALADI

2019 yerel seçimlerinde AKP'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLAN SÖKESPOR KULÜP BAŞKANI TAMER MAKARAÇ; "METİN YAVUZ SÖKE'DEN OY ALAMAYACAKSIN, HERKES TARAFINDAN LANETLENECEKSİN" DEDİ.

2019 yerel seçimlerinde AKP'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLAN SÖKESPOR KULÜP BAŞKANI TAMER MAKARAÇ; "METİN YAVUZ SÖKE'DEN OY ALAMAYACAKSIN,
HERKES TARAFINDAN LANETLENECEKSİN"
DEDİ.

AKP'den Söke Belediye Başkan Aday Adayı olan Sökespor Kulübü Başkanı Tamer Makaraç pazar günü oynanan Sarayköyspor maçı sonrası yaptığı açıklamayla AKP Aydın Düz Milletvekili Metin Yavuz'u taraftara şikayet etti.
Sökespor şehir stadının kapasitesini 6 bin kişiden 2 Bin 100 kişiye düşürmek isteyen Metin Yavuz'u binlerce taraftarın yuhalandığı görüldü.

MAKARAÇ; " METİN YAVUZ SÖKE'DEN OY ALAMAYACAKSIN" DEDİ
"Metin Yavuz Söke'nin milletvekili ama Söke'ye kötülük yapıyor" diyen Tamer Makaraç çok sert konuştu.
Metin Yavuz'un herkes tarafından lanetleneceğini söyleyen Tamer Makaraç, "Metin Yavuz Söke'ye ihanet ediyor. Metin Yavuz sen bu Söke'den oy alamayacaksın. Ya bu stadı düzelteceksin ya da herkes tarafından lanetleneceksin" dedi.

METİN YAVUZ İSTENMEYEN ADAM İLAN EDİLDİ
Söke şehir stadının tribünlerini dolduran binlerce sporsever tarafından yuhalanan Metin Yavuz'un olayın üzerinden 6 gün geçmesine rağmen sessizliğini koruyor. Sökespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Makaraç'ın Yavuz'u taraftara şikayet etmesi sonrası yaşanan tepki Aydın'da gündem oldu. Aydın siyasetinde ilk defa böyle bir durumla karşılaşılırken, her fırsatta kendisini Söke'nin milletvekili olarak lanse eden Metin Yavuz'un Söke şehir stadının kapasitesini düşürmeye çalışması nedeniyle istenmeyen adam olarak ilan edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.