BU DERENİN SUYU NEREDEN GELİYOR ?

BU DERENİN SUYU NEREDEN GELİYOR ?

Aydın’da herkes herkesi bilir.Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan söylüyorum! Belediye başkanı olmadan önceki yaşam tarzları ile belediye başkanı olduktan sonraki yaşam tarzları farklı olanlar var.

Aydın’da herkes herkesi bilir.
Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan söylüyorum! Belediye başkanı olmadan önceki yaşam tarzları ile belediye başkanı olduktan sonraki yaşam tarzları farklı olanlar var.

Ben kimseyi suçlamıyorum! Bu iki yaşam tarzı arasında fark olanlardan bahsediyorum. Belediye başkanı olmadan önce yurtdışına gidemeyenlerin şimdi ise; bayram tatillerini yedi yıldızlı otellerde yapanlardan, lüks yatlar kiralayıp tatili yapanlardan bahsediyorum.

Parası olan istediği gibi tatilini yapar mı, yapar ancak öyle Başkanlar var ki, inanılmaz harcamalar yapıyorlar. Vergi levhası olanlar, vergisini ödeyenler ve güzel kazanç elde edenler elbette ki, istedikleri gibi tatil yapabilirler. Yedi yıldızlı otellerde tatil yapanların vergi levhaları var mıdır acaba?

Aydın’da herkes her şeyi biliyor ama paranın gözü kör olsun. Sus payını veriyorlar ve bildiklerini yazmıyor.
Eğer ki; para geciktirirlerse birileri birilerine imar rantını yazdırıveriyorlar. Ödeme aksatılmaya görsün!
Bazı siyasetçilerin kendileri ve çocukları kredi kartı kullanmamaya özen gösteriyorlarmış. Nakit ödeme yapıyorlar ve üzerlerinde nakitlerle dolaşıyorlarmış.

İzmir’deki kordonda, Çeşme’deki lüks balık restaurantlarında bir askeri ücreti, bir gecede, bir masada bırakıp çıkıyorlarmış. Parası olana helal hoş olsun ve bizi çok fazla alakadar etmez ama bunun kaynağının nereden geldiğini ve nasıl kazandığını açıklayamıyorsan o zaman iş başka. O parayı kazandığın ülkenin Maliye Bakanlığına, MASAK'ına paranın kaynağını belgelendiremiyorsan, izah edemiyorsan orada sorun vardır.
Bir gazeteci olarak sorumluluk hissediyorum ve yetkili kurumlara bu harcamalarınızı tek tek şikayet edeceğim.
Tekrardan hepinize iyi bayramlar diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.