Bu kere hakikaten “yeter, söz milletin!”

Bu kere hakikaten “yeter, söz milletin!”

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yaptı. Mersin basın açıklamasında, "Bu kere hakikaten yeter söz milletin" dedi.

CHP'li Mersin'in basın açıklaması şöyle:

Aylık enflasyon rakamları açıklandı, TÜİK yani AKP hükümetine göre aylık enflasyon artışı %6,65 yıllık %57,68 oldu. ENAG ise “durun bir dakika kazın ayağı öyle değil, aylık gerçek rakam %9,26, yıllık %121 diyor kıymetli hemşerilerim. Dile kolay %121!

Millet kime inanacağını çok iyi biliyor artık. Hatta daha da ötesinde bir şey söyleyeyim. Millet enflasyonun, kendi enflasyonunun, mutfağındaki, cebindeki, çocuğunun beslenme çantasında enflasyonun % kaç olduğunu o kadar iyi biliyor ki; kimsenin zahmet edip hesap kitap yapmasına bile gerek yok. “Şahsım AKP hükümeti” artık ülkemizin ekonomisini öyle büyük bir çıkmaza soktu ki; AKP’den siyaset yapanların eskiden cılız bir sesle bile olsa “ekonomiyi düzelteceğiz” söylemlerini de duyamaz olduk.

Aydın’da herhangi bir AKP yöneticisinden milletin ekonomisi ile ilgili tek bir söz duyanınız var mı? Kostak kostak gezmek dediniz mi önden önden yürüyen Bay Mustafa mesela en son ne söyledi ne açıklama yaptı milletin gündemiyle ilgili. Millet açlıkla boğuşuyor; bu fitne fesat derdinde. İşte milletten, halktan kopuk oluşlarının gündemlerinin, milletimiz asla olmayışının sonucunu da, 100 gün sonra millet iradesinin tecelli edeceği o sandıkta acı acı görecekler. Ee bugüne kadar acıyı çeken de çileyi gören de milletimiz oldu hep. İnin bakalım o koltuklardan, Türk Milleti artık kendi ferasetiyle, kendi içinden temsilcilerle kendisi kurtaracak ekonomiyi de, tarumar ettiğiniz sistemi de. Bu kere hakikaten “yeter, söz milletin!”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.