"bu milletin gençleri acısını da coşkusunu da nerede, ne zaman, nasıl yaşayacağını bilir"

"bu milletin gençleri acısını da coşkusunu da nerede, ne zaman, nasıl yaşayacağını bilir"

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yaptı. Mersin AK Parti Aydın İl Başkanı'na yüklendi.

CHP Efeler ilçe başkanı Mersin'in yazılı açıklaması şöyle:

Seçimlerden ezici mağlubiyetle, Aydın halkının tokadını yiyerek çıkan AKP il başkanı gençlerimizin, milletimizin bağımsızlık ateşinin yandığı 19 Mayıs Gençlik Haftası kutlamalarını da içine sindirememiş.

Bak beyefendi bu millet ve bu milletin vatan, millet, bayrak, aşkıyla yanıp tutuşan gençleri; acısını da coşkusunu da nerede, ne zaman, nasıl yaşayacağını bilir. Bunu sizler gibi bir Emniyet Müdürü’nün failleriyle ilişkili olduğu iddia edilen HÜDA-PAR’la seçim ortaklığı yapanlardan öğrenecek değil.

Bak kendi belediyelerinin kutlama programına, bir rahatsızlığın varsa kaldır telefonu onlara söyle, çık yüreğin yetiyorsa onlara iki çift kelam et.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 4 gün boyunca konserler düzenliyor. Oradan başla mesela çok da uzaklara gitme.

Ya da git Samsun Büyükşehir’in düzenleyeceği konsere bak.

Sayın başkan; bu milletin milli değerleri, vatan sevgisi, bağımsızlık coşkusu sende alerji mi yapıyor? Aman bak bu kadar açık etme bu hazımsızlığını. Gençlerimiz, Aydınımızın delikanlı efeleri, millet dedin mi, milli mücadele dedin mi, kimseye söz bırakmaz. Bunu anlamış olmanı beklerdik ancak görünen o ki, 14 Mayıs anlamana yetmemiş. Neyse! Hala geç değil 28 Mayısta daha güzel anlatır bunu gençlerimiz sana, o zaman anlarsın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.