“BU YOKSULLUK TÜRKİYE’NİN KADERİ DEĞİL”

“BU YOKSULLUK TÜRKİYE’NİN KADERİ DEĞİL”

Aydın’da kurulan en büyük pazar olan Salı Pazarı’nı akşam saatlerinde gezen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, pazardan geriye kalanları görünce isyan etti.

Aydın’da kurulan en büyük pazar olan Salı Pazarı’nı akşam saatlerinde gezen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, pazardan geriye kalanları görünce isyan etti. Sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan Dinç, “Bu yoksulluk Türkiye’nin kaderi değil, Türkiye’yi bu yoksulluğa mahkûm bırakan AKP’yi sandıkta göndermek hepimizin elinde” ifadelerini kullandı.

Ekonomik şartlar vatandaşları her açıdan zorlamaya devam ederken, pazar tezgâhlarının toplandığı akşam karanlığı Türkiye’nin bir gerçeğini de gün yüzüne çıkarıyor. Akşam karanlığında pazardan arta kalanları toplayan vatandaşlarla ilgili bir paylaşım yapan CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, bu gerçeğe vurgu yaptı. Pazardan bir video paylaşımı yapan Dinç “Bugün Aydın’da Zafer Mahallesi’nde Aydınımızın en büyük pazarı olan Salı Pazarı’ndayım. Saat 18.30, pazar toplanmak üzere. Esnaflarımız tezgâhlarını topluyorlar. Bugün pazarı gezdim ve çok acı bir tabloyla karşılaştım. Vatandaşlarımız ne yazık ki tezgâhlarda el yakan ürünlere bütçesi yetmediği için pazar artıklarını topluyorlar. Akşam evinde bir kap yemeğini pişirmek için pazardan arta kalan sebze-meyveyi toplayarak geçimini sağlıyor” şeklinde konuştu.

Bu tablonun sebebinin AKP hükümeti olduğunun altını çizen Dinç “İşte AKP hükümetinin vatandaşımıza, milletimize layık gördüğü tablo budur. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türk milletine bunu reva görenlerden hesap soracağız. Önümüze konulacak ilk sandıkta Türk milletini bu ekonomik darboğazdan, pazar artıklarıyla geçinen bir tolum olmaktan kurtarıp milletimizin huzur, refah, bereket ve bolluk içinde yaşayacağı bir Türkiye’yi yaratacağız” ifadelerini kullandı.

hbrici-1.jpeghbrici-2.jpeghbrici-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.