BÜLBÜL'DEN SEÇİM MESAJI

BÜLBÜL'DEN SEÇİM MESAJI

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül,14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim sürecini değerlendirdi. Yaptığı açıklamada, seçimlerde Aydın’da gösterilen başarıya değindi.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim sürecini değerlendirdi. Yaptığı açıklamada, seçimlerde Aydın’da gösterilen başarıya değinen Bülbül, “Geçen seçim sonuçlarına göre Aydın’da hem oy oranımızı hem de milletvekili sayımızı artırdık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Aydınlı hemşehrilerimiz %59,84 gibi ciddi oy oranı ile tek adam rejimine karşı olduğunu sandık iradesiyle göstermiştir” ifadelerini kullandı.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün açıklaması şöyle:
“Cumhuriyet Halk Partisi olarak genel seçimde Aydın’da %35,59 oy almış bulunmaktayız. Bu sonuçlara göre hem oy oranımızı artırdık hem de 3 olan milletvekili sayımızı 4’e çıkartmış olduk. Yani Aydınımız 28. Yasama döneminde 4 vekil ile temsil edilecektir.
Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, devletin tüm imkanlarını kullanarak seçim kampanyası yürüten, yalan söylemekten iftira atmaktan, montajlı videolarla kara propaganda yapmaktan vazgeçmeyen, yandaş medya gücüne sığınan Erdoğan’a karşı son derece başarılı, birleştirici, insan olma erdemine yakışır bir seçim kampanyası yürütmüştür. Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Aydınlı hemşehrilerimiz %59,84 gibi ciddi oy oranını tek adam rejimi karşısında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen iradesini sandığa yansıtmıştır.
Bu topraklarda yeniden adalet, demokrasi ve hukukun üstünlüğünün hayata geçirilmesi için üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız.
Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.”
Bu irade ile umudumuzu hiçbir zaman kaybetmeyerek, daha aydınlık bir Türkiye için her zamanki azim ve kararlılığımızla çalışmaya, Aydınımızı ve Aydınlı hemşehrilerimizin hakkını, hukukunu 28. Yasama döneminde Meclis’te savunmaya devam edeceğim.
Bu hukuka aykırı, baskıcı düzene karşı mücadele eden tüm Millet İttifakı teşkilatlarına, sandık görevlilerimize, müşahitlere ve sandıklara sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ederim.
Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi “Umutlarımızı yitirmek yok, bizlere oy veren herkes dimdik ayakta duracak, yürüyüşümüz ve mücadelemiz sonuna kadar devam ediyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.