BÜYÜKŞEHİR İLE SÖKE’DE CAMİLER TERTEMİZ

BÜYÜKŞEHİR İLE SÖKE’DE CAMİLER TERTEMİZ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla Söke merkez ve merkez dışı mahallelerdeki camilerin düzenli temizlenmesi amacıyla kurduğu cami temizleme ekibi, ibadethaneleri pırıl pırıl yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla Söke merkez ve merkez dışı mahallelerdeki camilerin düzenli temizlenmesi amacıyla kurduğu cami temizleme ekibi, Söke Merkez Hacı Ziyabey Cami, İslam Yeniköy Mahallesi Camii ve Kaygılı Camii’ni pırıl pırıl yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla Söke merkez ve merkez dışı mahallelerde kurulan özel ekipler camileri temizliyor. Ekipler bugün de Söke Merkez Hacı Ziyabey Cami, İslam Yeniköy Mahallesi Camii ve Kaygılı Camilerinde temizlik yaptı.
Özel araçları, en son teknoloji ürünü elektrikli süpürgeleri ile cami ve mescit temizliğini yapan ekip, camilerin dış temizliğinin yanında halı, kapı, cam, ahşap, kitaplık ve fayansları da temizledi. Görevli elemanlar iki-üç saat süren temizliğin ardından pırıl pırıl yaptıkları camiden bir başka camiyi temizlemek için ayrılıyor.
Camilerde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları hem cami görevlileri, hem de cemaat tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

KAYGILI MUHTARI GAYAF:” ÖZLEM BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”
Kaygılı Mahalle Muhtarı Cavit Gayaf, Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekiplerinin yaptığı temizlik hizmetinden çok memnun olduklarını belirterek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Gayaf; “Camimizin temizliğiyle ilgili Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörümüz Fatih Akkentli'yi aradık. Kendisi durumu hemen Özlem Başkanımıza iletip, ertesi gün ekipleri göndereceğini söyledi. Sabah erkenden ekiplerimiz geldi. Allah razı olsun. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Camimizi temizlediği, böyle güzel hizmetler yaptığı için bütün köy halkı olarak Özlem Başkanımıza dua ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.