BÜYÜKŞEHİR SÖKE'DE HIZ KESMİYOR

BÜYÜKŞEHİR SÖKE'DE HIZ KESMİYOR

ASKİ Ekipleri bin 200 metre uzunluğundaki içme suyu alt yapısı tamamlanan Söke’nin Mehmetçik Caddesi 'nde Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler iş başı yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla ASKİ Ekipleri bin 200 metre uzunluğundaki içme suyu alt yapısı tamamlanan Söke’nin Mehmetçik Caddesi 'nde Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler iş başı yaptı. Eski parke taşlarının sökümüne başlayan ekipler, sıcak asfalt serimi ile çalışmalarını tamamlayacak. Çeltikçi Mahalle Muhtarı Önder Aşçı, 13 yıllık muhtarlık döneminde Özlem Çerçioğlu farkını birçok kez gösterdiğini söyledi.


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke’ye verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Bu sözlerden biride Mehmetçik Caddesi'nin içme suyu hattının yenilenmesiydi. ASKİ Ekipleri Topuklu Efe Özlem Çerçoğlu'ndan aldıkları talimatla ASKİ Ekipleri caddenin bin 200 metre uzunluğundaki içme suyu alt yapısını ile 100 abonenin de bağlantısı komple yeniledi.
İçme suyu altyapısı tamamen yenilenen Çeltikçi Mahallesi Mehmetçik Caddesi'nde bu kez Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler iş başı yaparak , üstyapı yenileme çalışmalarına başladı. Eski parke taşlarının sökümüne başlayan ekipler,800 metre uzunluğundaki caddede 25 bin metrekare sıcak asfalt serimi ile çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacak.

ÇELTİKÇİ MUHTARI AŞÇI:"MAHALLEM ÇOK DAHA GÜZELLEŞTİ"
Yapılan çalışmaları yakından takip eden Çeltikçi Mahalle Muhtarı Önder Aşçı, çalışmalar tamamlandığında mahalle olarak feraha kavuşacaklarını belirterek,başta Başkan Özlem Çerçioğlu olmak üzere emeği gçen herkese teşekkür etti. Muhtar Aşçı; “Yaza kadar yollarımız ve kaldırımlarımız çok güzel olacak. Mehmetçik Caddesi içme suyu altyapısı komple yenilendi. Şimdi ekipler üstyapı yenilemesi yapıyor. Aynı zamanda ASKİ ekipleri de Milli Egemenlik Caddesi'nde de içme suyu alt yapı çalışmasına başladı. Çalışmalar tamamlandığında Milli Egemenlik caddemiz de asfalt kaplanacak. Bayındır Caddesinden sonra mahallemin önemli 2 caddesi daha tamamen yenilenmiş olacak. Vatandaşlarımızdan az daha sabırlı olmasını istiyorum. Çalışmaların sonunda hepimiz feraha kavuşacağız. Çok güzel olacak. 13 yıllık muhtarlık dönemimde Özlem Çerçioğlu farkını bir çok kez gösterdi. Mahallem eskisi gibi değil çok daha güzelleşti. Halkımız mahallede gezerken gayet rahat ve mutlu. Yaptığı hizmetler için Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

aaaa-1.jpegaaaa-2.jpegaaaa-3.jpegaaaa-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.