CAMBAZA BAK CAMBAZA

CAMBAZA BAK CAMBAZA

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazıı bir basın açıklaması yaptı.

Mersin Açıklamasında şunları kaydetti:

Meteoroloji bazı illerimiz için zaman zaman sarı uyarı, turuncu uyarı veriyor ya. İşte bu uyarıları vermek AKP iktidarında artık yalnızca meteorolojiye serbest. Oysaki bu uyarıların en büyüğünü, en acısını vermesi gerekirken vermeyen bir maliye bakanlığı var ortada. Yıllardır ülke ekonomisi kırmızı alarm veriyor. Son birkaç aydır ise uyarı skalasında bile olmayan büyüklükte imdat çığlığı atıyor.

Aslında bunu AKP’liler de görmüyor mu? Elbette görüyor. Ama onlar yalnızca cambaza bak cambaza derdinde. Boş işleri, basit iftiraları önce kendileri üretip sonra milletin dikkatini bu yöne çekebileceklerini zannediyor.

Bak Arı görmek istersen sana birkaç gerçek göstereyim. Motorine bu ülkede sadece son 3 ayda, hani bildiğin 90 günde % 106 zam geldi. Bu ülkeye, ülke tarihinin en yüksek temmuz ayı enflasyonunu da siz yaşattınız. Zam zam zam!!! Zam üzerine zam!.. Ülkeyi ekonomik buhrana soktunuz. Millet artık merkebe ya da ata bineceğiz diyor sayenizde. Akaryakıta gelen 1 kuruş zam dönüyor dolaşıyor iğneden ipliğe her şeye geliyor. Yazık değil mi. Gör Arı, sen bunları gör!.. Bu ekonomik rezillikten hepiniz sorumlusunuz, sen de dahil!!! Bak son 2 yılda bu milletin çay şekerine %424, çiçek yağına %429, peynire tam %900 zam gelmiş. Utanın!!! Bu milleti rezil rüsva ettiniz. Yazıklar olsun size!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.