Candal: Hedefimiz 3. Lig

Candal: Hedefimiz 3. Lig

Şampiyonluğun en önemli adayı Sökespor, 3. Lig’e terfi maçları öncesinde transfer çalışmalarına hız verdi

İmdat GÜÇLÜ
Gerçek Gazetesi
Aydın Süper Amatör Lig’de lider olan Sökespor, Senegal’in Satlouls takımında forma giyen 20 yaşındaki El Hacii Saliov Seck’i denemek üzere Söke’ye getirirken, ikinci yabancı uyruklu futbolcuyla ilgili çalışmalar sürüyor
Aydın Süper Lig Amatör Küme’de en yakın rakibi Didimspor’un iki puan önünde lider durumdaki Sökespor, şimdiden 3. Lig ‘e terfi maçları için transfer çalışmalarına başladı.
Söke Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke Garnizon Komutanı Kur. Al. İlker Koçak ve Söke Emniyet Müdürü M. Ali Serin’in maddi ve manevi destekleriyle Sökespor’u 3. Lig’e çıkarmanın hesaplarını yaptıklarını söyleyen Sökespor Kulübü Başkanı Sebahattin Candal, “Grubumuzda lider konumdayız. Sağlıkspor ve Bozdoğanspor dışında yenmediğimiz rakibimiz yok. Ligde en erken golünü atan takımıyız. Güzelçamlısopor maçında 25. saniyede golü bulduk. Bu da atak ve fbaskılı futbol oynadığımızı gösteriyor. Grubumuzda ilk üç takımdan birisi olarak 3. Lig’e terfi maçlarına gideceğimize inancımız tam. Futbolcu kardeşlerimiz, teknik heyetteki arkadaşlarımız ve taraftarlarımız 3. Lig’i istiyorlar. Yöneticilerimiz de maddi ve manevi olarak desteklerini esirgemiyorlar. Hal böyle olunca da Sökespor’a başarılı olmaktan başka yapacak bir şey kalmıyor. Sökespor mütevazi kadrosu ve sınırlı bütçesiyle ekonomik sorun yaşamayan sahil kenti takımları geçmiş durumda. Emeği gieçen herkese teşekkür ederim. İnşallah grup maçlarından şampiyon olarak terfi maçlarına gideceğiz. Terfi maçlarından da başarılı olup, 3. Lig’e çıkmak için var gücümüzle çalışacağız. Sökespor’da hedef 3. Lig.” dedi.
Grup maçlarının bitmesine 6 maç kalmasına rağmen şimdiden 3. Lig’e terfi maçları için transfer çalışmalarına başladıklarını söyleyen Sökespor Kulüp Başkanı Sebahattin Candal, “Senegal’de 19 yaş altı milli takımında forma giymiş ve 8 gole imza atmış olan 20 yaşındaki El Hacii Saliov Seck’i denemek üzere Söke’ye davet ettik. Menecerinden aldığımız bilgiler doğrultusunda Senegal 1. Lig takımlarından Satlouls’de forma giymiş bir futbolcu. Pazartesi günü büyük bir gizlilik içerisinde Söke Otogar’ında kendisini karşıladık. Çünkü bazı rakip takımlar da bu futbolcuyu kadrolarına katmak istiyorlardı. Sökespor lojmanlarına yerleşen El Hacii Saliov Seck, salı günü Sökesporlu futbolcularla ilk antrenmanına çıktı. İlk gözlemlerimize göre teknik, hızlı, sert şutları olan bir futbolcu. Antrenörümüz Kerrar Kolcu, El Hacii Saliov Seck’u bir de perşembe günü çift kale maçında izlemek istiyor.” dedi.
Sökespor’un 3. Lig’e çıkması için tüm güçleriyle çalıştıklarını söyleyen Sebahattin Candal, “İki yabancı futbolcu oynatma kontenjanımız var. Bir yabancı futbolcuyla daha görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşabilirsek onu da denemek üzere Söke’ye davet edeceğiz. Transfer komitemiz çalışıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.