ÇANKIR: " AKP GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İÇİN ÇABA SARF EDİYOR"

ÇANKIR: " AKP GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İÇİN ÇABA SARF EDİYOR"

CHP Aydın il başkanı Ali Çankır yazılı açıklamasında; "Akp iktidarı sorun çözmek yerine gündem değiştirme çabası içerisinde debelenip duruyor. " dedi.

CHP Aydın il başkanı Çankır'ın yazılı açıklaması şöyle:

Toplumumuzdaki her kesimin sorunları bir bir artarken, Akp iktidarı sorun çözmek yerine gündem değiştirme çabası içerisinde debelenip duruyor.

Yoksulluğun çözümünde var olması gereken halkın oyları ile meclise gitmiş Akp milletvekilleri var. Yatıyorlar, kalkıyorlar Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Özlem Çerçioğlu'nu dillerinden düşürmüyorlar. Sarayın kıymetli vekilleri bu sözlerim size !!!

"Güne bir besmele ile başlayın. Etrafınıza sarayın fosforlu gözlüklerini çıkarıp bakın. Renkli dünyalarınızdan milletin dünyasında kendinize yer edinin. Dillerinizden dökülen uçuyoruz furyasını çıkın vatandaşa sorun. Milletin derdi arşa çıkmış siz jetgiller gibi zevki sefa içerisinde hayatın keyfini çıkartıyorsunuz. Sizin navigasyonlarda tüm sokaklar saraya çıkıyor biliyoruz. Full kapasite ile saray odaklı çalışıyorsunuz onu da biliyoruz. Lakin şu iktidarınızın son günlerinize yaklaşırken milletin vicdanına dokunacak hizmetlerin bir parçası olun. Olamıyorsanız milletine hizmet etmek için yola çıkan, hizmet noktasında halkın gönlünde hep var olanlara algı yaparak gerçek gündemi değiştirmeye çalışmayın, başaramazsınız."

Buradan bir kez daha belirtiyorum ki; çok yakından görüştüğümüz Cumhur İttifakı üyesi mensubu arkadaşlar bile iktidarın şahsa hizmeti öncü edindiğini belirtiyor. Onlarada söyledim, buradan da söylüyorum. Ayrı gayrı olmadan; din, dil, ırk ayrımı yapmadan hep birlikte en güzel yarınları el ele inşa edeceğiz. Hep beraber, hep beraber başaracağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.