ÇELİKEZ: AKP ZİHNİYETİNİ SAVUNANLARI HALKIMIZIN TAKTİRİNE BIRAKIYORUZ

ÇELİKEZ: AKP ZİHNİYETİNİ SAVUNANLARI HALKIMIZIN TAKTİRİNE BIRAKIYORUZ

İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez yazılı bir basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez'in açıklaması şöyle:

01.09.2022 tarihinde yapılan Söke Belediye Meclis toplantısı ile ilgili MHP ilçe başkanının yaptığı gerçeklerle ilgisi olmayan açıklaması karşısında bu açıklamayı yapmayı uygun gördük;

1- Başbuğ Alpaslan Türkeş”in isminin bir parka verilmesini samimi olarak arzu ediyorlarsa, MHP ve AKP ilçe başkanları ve 2 belediye meclis üyeleri toplantıya neden katılmamıştır?

2- Belediye meclisine verilen önerge ile Tema Vakfının kurucusu Hayrettin Karaca”nın adının parka verilmesi mecliste oylanmış ve çoğunlukla kabul edilmişken, neden başka bir alana öneri yapılmamış da aynı yere provokatif bir önerge verilmiştir. Bu bağlamda gündeme alınmayan önerge Alpaslan Türkeş”in adının verilmesi değil, aynı yere teklif edilmesidir.

3- Gerçek amaçları bu parka Alpaslan Türkeş isminin verilmesi olsaydı eğer bu önerge için daha önceden İYİ Partinin (desteği için) bilgilendirilmesi gerekmez miydi

4- AKP ve MHP”nin 10 meclis üyesi oylamaya katılmış, 2 üye toplantıda hazır bulunmamıştır. İYİ Parti”nin desteği olmadan bu önergenin geçmeyeceği bilinmesine rağmen, sırf siyasi şov yapmak için, Alpaslan Türkeş”in ismi siyasi malzeme olarak kullanılmıştır.

5- İYİ Partide siyaset yapan tüm arkadaşlarımızın milliyetçiliği konusunda kimsenin şüphesi olamaz. Bizler “Milliyetçiliği ayaklar altına alanlarla, TC ve Andımızı yasaklayanlarla, Barzani”ye methiyeler dizip Öcalan”dan medet umanlarla, Habur”da PKK”lıları davul zurna ile karşılayıp, çadır mahkemesi kuranlarla” bir arada olamayacağımız için İYİ Parti”deyiz.

6- “Andımız kaldırılırken, TC tabelalardan kaldırılırken, Türkçülük gününün adının milliyetçilik günü olarak değiştirilirken, ülkemiz Suriyeliler tarafından sessizce işgal edilirken” sesini çıkarmayıp ümmetçilere biat edenlerin bizlere ülkücülük ve milliyetçilik dersi vermek haddi değildir.

7- İYİ Parti olarak biz dün ne söylediysek, bu günde aynı şeyi söylüyoruz. Birkaç yıl önceye kadar birbirlerine hakaret edenler bu gün siyasi cambazlık yaparak AKP zihniyetini savunanlarını halkımızın taktirine bırakıyoruz.

Milletimiz bütün bu gerçekleri görmekte ve İYİ Parti gün geçtikçe büyümeye devam etmektedir. Vatandaşa hiçbir şey verememiş ülkeyi ekonomik ve siyasi çıkmaza sokanlar bu polemikler ile gündemi değiştirme çabaları sonuçsuz kalacaktır. Milletimiz yapılacak ilk seçimde gereğini yaparak takiye yapanları hak ettikleri yere göndereceklerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.