ÇERÇİOĞLU ALTERNATİFSİZ VE RAKİPSİZ

ÇERÇİOĞLU ALTERNATİFSİZ VE RAKİPSİZ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Söke’de toplu temel atma törenine katıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Söke’de toplu temel atma törenine katıldı.
Cumhuriyet Meydanı’nda kalabalık vatandaş topluğunun katılımıyla gerçekleşen törende genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve belediye başkanları da yer aldı.
“Bir belediye başkanı kendisini kentine adamışsa, kentin insanına yaşı ve yaşadığı yer ne olursa olsun hizmet edebiliyorsa o kentte güzellik vardır” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan beklenen açıklama geldi.

"Maliye Bakanlığı’nda çalıştığı dönemde Söke’de kaldığını, Söke’nin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun adaylığını seçimlere 7 ay kala açıkladı.
Kılıçdaroğlu; “Trafik, yol ve yeşil alan sorunlarınız var ama Özlem Başkan bunları çözmeye kararlı. Bugüne kadar Söke’ye 1 milyar liralık yatırım yaptığını ifade etti. Bugünkü temel atılan projelerde 150 milyon TL. tutarında yatırımlar yapıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız gerçekten de sadece Aydın için değil, Türkiye için de örnek belediye başkanlarımızdan biridir. Örneğin birinci yönü kadın bir belediye başkanı, ikincisi ise Aydın’a yaptığı yatırım ve hizmetler. Aydın’a yaptığı yatırımları sanmayın ki sadece Aydınlılar biliyor, bütün Türkiye biliyor. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte de Özlem Başkanımız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine devam edecek.” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Söke Belediyesi'nin evsahibi olduğu toplu temel atma törenini izlemeye gelen vatandaşlar, Özlem Çerçioğlu'nun adaylık açıklamasıyla coştu.

TOPUKLU EFE ALTERNATİFSİZ VE RAKİPSİZ
Kılıçdaroğlu; “Önümüzdeki süreçte de Özlem Başkanımız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine devam edecek” açıklamasıyla Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’nun aday olacağını belirtmesi üzerine rakip partiler kara kara düşünmeye başladılar.
AKP'nin olası belediye başkan adayı Mustafa Savaş iki kez kaybettiği Özlem Çerçioğlu'nun adaylığının açıklanması nedeniyle strese girdiği gelen bilgiler arasında.
Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ın iftira içerikli açıklamalarıyla beklenti içerisine giren Mustafa Savaş, adaylık açıklamasıyla hüsrana uğradı.
2019 yerel seçimi için de Başkan Çerçioğlu'nun adaylığını iki sene önce açıklayan Kılıçdaroğlu bir kez daha Özlem Çerçioğlu'na duyduğu güveni gösterdi.
Türkiye'nin en başarılı ve en çalışkan büyükşehir belediye başkanı Özlem Çerçioğlu alternatifsiz ve rakipsiz olduğu herkes tarafından biliniyor.
Sağın kalesi olarak bilinen Aydın şehrini solun kalesi yaptı.
Sosyal projeleriyle dikkat çekti.
Fakir fukara, aç açık, hasta herkese ulaşmasını bildi.
Becerikli Aydın'ın becerikli belediye başkanı Özlem Çerçioğlu 2024 yerel seçimlerinde yeni bir zafer kazanmak için kolları sıvadı.
Seçildiği günden itibaren yönetimindeki halka hizmet kervanı Aydın genelini arşınlayan Özlem Çerçioğlu çalışkanlığının ve dürüstlüğün karşılığını aldı, haklı gururunu yaşadı.

FATİH ATAY DIŞLANDI
Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun, gözlerinin içine bakarak, "Adayımız Özlem Çerçioğlu" açıklaması birilerine de ders oldu.
Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ın Cumhur İttifakının havuz medyası Yeniasır Gazetesi'ne yaptığı iftira içerikli açıklamalara da cevap niteliği taşıyan adaylık açıklaması önemli mesaj içeriyor.
İsmi anons edilmeyen ve platforma davet edilmeyen Fatih Atay CHP'yi ve Başkan Çerçioğlu'nu kötüleyen gerçek dışı açıklamaları nedeniyle dışlandı.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun adeta kırmızı kart gösterdiği Fatih Atay yalnızları oynadı.
Aydın ilçelerinin CHP'li tüm belediye başkanları toplu temel atma töreninde butona basarlarken, Fatih Atay seyretmekle yetindi.

ATAY'A AMPUL ÇOK YAKIŞACAK
Yeniasır Gazetesi aracılığıyla hem CHP'yi hem de Başkan Çerçioğlu'nu kötüleyerek Cumhur ittifakının değirmenine su taşıyan Fatih Atay'ın dün itibariyle yeni adresi belli oldu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı önümüzdeki günlerde ziyaret etmesini beklediğim Fatih Atay'ın da Nazilli ve İncirliova belediye başkanları gibi saf değiştirmesi hiç sürpriz olmayacaktır.
AKP çatısı altında siyaset yapabileceğini havuz medyası Yeniasır Gazetesi'ne röportaj vermek suretiyle gösteren Fatih Atay'a ampül çok yakışacak.

AKKENTLİ'DEN ANLAMLI HEDİYE
Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli CHP'nin parlayan yıldızı olduğunu dün bir kez daha gösterdi. Özlem Çerçioğlu'nun en yakınındaki isimler arasında yer alan Akkentli'nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Söke'nin körüklü çizmesini hediye etmesi dikkat çekti. Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk yabancı devlet adamları, diplomatlar ve gazetecilerle görüşme yapacağı zaman kahverengi körüklü çizme giyip, Dünyaya mesaj verdiği biliniyor.
Atatürk'ün o meşhur fotoğrafıyla platforma çıkan ve kahverengi körüklü çizmeyi Kılıçdaroğlu'na takdim eden Akkentli "2024 yerel seçimleri için hazırım" mesajı verdi.
Kılıçdaroğlu'nun Akkentli'ye teşekkür etmesi ve "bugüne kadar aldığım en anlamlı hediye" demesi vatandaşlardan alkış aldı.
Siyasi hayatı boyunca hedefler belirleyen Akkentli'nin en büyük hayali gerçek olmak üzere.
Kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

untitled-2337.jpg

untitled-2336.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.