ÇERÇİOĞLU SÖKE CHP’DE ROZET TAKTI

ÇERÇİOĞLU SÖKE CHP’DE ROZET TAKTI

CHP Söke İlçe Teşkilatı gücüne güç katmaya devam ediyor. CHP Söke İlçe Teşkilatı’na katılan 939 üye için temsili rozet takma töreni düzenlendi

CHP Söke İlçe Teşkilatı gücüne güç katmaya devam ediyor. CHP Söke İlçe Teşkilatı’na katılan 939 üye için temsili rozet takma töreni düzenlendi. Söke CHP İlçe Merkezi’nde izdiham içinde geçen törene katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üye sayısını her geçen gün arttıran ve CHP’nin güçlenmesine büyük katkı sağlayan CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan'ı tebrik ederek, ”Söke’ye hizmetlerimiz artarak devam ediyor. Sizlerde gücümüze güç kattınız. İyi ki varsınız” dedi.

CHP Söke İlçe Teşkilatı binasında düzenlenen törene Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın önceki dönem CHP milletvekili Mehmet Semerci, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Söke CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş, Söke CHP Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, Söke Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Ümit Coşkun, Söke Terziler Odası Başkanı Metin Özcan, Kahveciler Oda Başkanı Ali Öztürk, Söke Lokantacılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Oda Başkanı Şeref Başar, Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

Katılımlarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, partiye yeni katılan partidaşlara da hoş geldiniz dedi.
Başkan Özcan “ Söke CHP Örgütü olarak tarihi anlardan birini yaşıyoruz. Özlem Başkanımız bizlere şeref verdi. Hoş geldi.” Diyerek sözü Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bıraktı. Başkan Çerçioğlu, Söke’ye yapacağı hizmetleri anlattı, partiye yeni katılan üyelere de hoş geldiniz dedi. Topuklu Efe Çerçioğlu, “Çok değerli ilçe başkanım Ali Kemal Bey aradı. Biz dedi 934 kişiyi partimize yeni üye yaptık dedi. Bende bunun karşısında çok mutlu oldum. Bugün de sembolik olarak belli arkadaşlara rozet takma törenimiz var dedi. Ve bende hemen koşarak geldim. Bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı Söke CHP örgütümüzü çok tebrik ediyorum. 934 kişi az değil. Geliyor gelmekte olan. İnşallah genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Aydınımıza bir daha ki gelişinde Cumhurbaşkanımız olarak geleceğinden eminim. Biz büyükşehir belediyesi olarak tüm gücümüzle hem Söke’mize hem de aydınımıza hizmetimize devam ediyoruz. Büyükşehir’in çalışmalarını zaten basın mensuplarımızda görmektedir. Otogar sözü vermiştik. İhale süreçleri devam etmektedir. Yine Söke Belediyesi’nin bize tahsis ettiği bir arazide yer altı otoparkı yapıyoruz. 13-14 dönüm büyüklüğünde. Bu yeşil alanı siz Sökelilerimize büyükşehir olarak kazandıracağız. Tabii ki yaptığımız alt yapıları üst yapıları sizlere saymayacağım. Bir o kadarının daha yapılacağının sözünü şimdiden size verebilirim. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yeni gelen partidaşlarımızı da canı gönülden hoş geldiniz diyorum. Gücümüze güç kattınız. İyi ki varsınız diyorum.” dedi.

Oldukça coşkulu bir ortamda geçen törende konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere Başkan Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya tarafından rozetleri takıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.