ÇERÇİOĞLU’NDAN ATBURGAZI MAHALLESİ’NE MÜJDE

ÇERÇİOĞLU’NDAN ATBURGAZI MAHALLESİ’NE MÜJDE

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke'de önemli yatırımlarına devam ediyor.

50 YILLIK İÇME SUYU ALT YAPISI YENİLENİYOR

Başkan Çerçioğlu'nun talimatları ile Nisan ayında ASKİ tarafından programa alınan Atburgazı Mahallesi'nin 50 yıllık içme suyu hattının yenilenmesi projesi hayata geçiyor.


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'ın en önemli ilçelerinden biri olan Söke'de mahallelerin uzun yıllardır devam eden sorunlarına neşter vurmaya devam ediyor. Atburgazı Mahallesi’nin yeni içme suyu hattının yapımına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile başlanıyor.

ATBURGAZI MUHTARI ARSLAN:”MAHALLEMİN EN BÜYÜK SORUNU ORTADAN KALKIYOR”
Atburgazı Mahalle Muhtarı Abdurrahim Arslan, Nisan ayında programa alınan projenin yapımına başlanacağından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na binlerce teşekkür ediyorum. Mahallemiz için çok önemli bir projeyi daha başlatıyor. 50-60 yıllık içme suyu hatlarımız değişiyor. Mahallemizin içme suyu altyapısı en küçük parçasına kadar yenilenecek. Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, bize her zaman destek olan Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'ye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Dediğim gibi mahallemin en büyük sorunu ortadan kalkıyor. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AKKENTLİ: "YENİ PROJEMİZ VATANDAŞLARIMIZA VE SÖKE’MİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de proje ile ilgili bilgi vererek, Söke’ye ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi. Akkentli;” Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarımızın daha kaliteli su içmesi için içme suyu hattı yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bugüne kadar birçok mahallemizde bu konuda çalışma yaptık. Özlem Başkanımız Söke'mizin bir çok noktasında devam eden önemli projelere 1 yenisini daha ekliyor. Atburgazı Mahallemizin içme suyu altyapısı komple yenileniyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, her konuda bize destek oluyor ve Söke halkına verdiği değeri hizmetleri ile gösteriyor. Atburgazı mahalle halkı adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Yeni projemiz vatandaşlarımıza ve Söke'mize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.