ÇEVRE DÜŞMANI BAŞKAN!!!

ÇEVRE DÜŞMANI BAŞKAN!!!

EN BÜYÜK SÖZDE ÇEVRECİ, GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI ÜMMET AKINMIŞ...

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın fena sobelendi. Çevreci başkan kisvesiyle her fırsatta Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren Ümmet Akın'ın çevre düşmanı olduğu belgelendi. Asılsız söylemleriyle Aydın Büyükşehir Belediyesinin çevreyi kirlettiğini iddia eden Germencik Belediye Başkanı  Ümmet Akın en büyük çevre düşmanı olduğu ortaya çıktı. 

Germencik Belediyesi'ne ait vidanjörlerin foseptik sularını vatandaşların uyarılarını aldırış etmeteden çevreye bıraktıkları görüldü. Çevreye verilen zarar yine vatandaşlar tarafından fotoğraflarla belgeledi ve basın-yayın kuruluşlarına gönderildi. Çevreye duyarlı vatandaşlar tarafından adeta suç üstü yapılan Ümmet Akın'ın Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik suçlamalarının da böylece karalamaya yönelik olduğu anlaşıldı. Sosyal medya üzerinden çevreci kuruluşlar ve vatandaşlar tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın gerçek yüzü böylece ortaya çıkmış oldu. En büyük sözde çevreci Ümmet Akın'ın bu görüntülerden sonra kamuoyuna nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

Germencikli vatandaşlar Ümmet Akın'ı, “Yarım imam dinden, yarım doktor candan, Ümmet Akın gibi yarım çevreci de  doğanın içine eder” şeklinde tiye aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.