ÇEVRE GÜNÜNDE ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

ÇEVRE GÜNÜNDE ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Didim Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla ilçedeki öğrencilere çevre duyarlığı aşılamak için çöp ve atık toplama etkinliği gerçekleştirildi.

Didim Belediyesi, doğamızı temiz tutmak, gelecek nesillere güzel ve sağlıklı bir çevre bırakmak için farkındalık etkinliklerine devam ediyor. Didim Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla ilçedeki öğrencilere çevre duyarlığı aşılamak için çöp ve atık toplama etkinliği gerçekleştirildi.

Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu öğrencileri, belediye personelleri ve gönüllü personelleri ile birlikte kıyı temizliği ve dalgıçlar yardımı ile deniz dibi temizliği gerçekleştirildi. 50’e yakın öğrenci, belediye personelleri ve gönüllüler tarafından Akbük Sahil ve Akbük Liman’da bulunan çöp ve atıklar temizlenerek ortadan kaldırıldı. Etkinliğin ardından Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gönüllüler, öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak için çalıştıklarını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Çevremizi temiz tutmak ve evlatlarımıza güzel bir doğa bırakmak amacıyla farkındalık etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Didim Belediyesi olarak, çevre duyarlılığı konusunda çocuklarımıza gereken eğitimi veriyoruz. Çocuklarımız ile birlikte etkinlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.