ÇEVRE TEMİZLİĞİ TOPLANTILARI SÜRÜYOR

ÇEVRE TEMİZLİĞİ TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Haluk Kutlay, "Belediyemizce başlatılan çevre temizlik kampanyasına tüm vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz.

ARİF AKÇAY / Gerçek Gazetesi
Söke Belediye Meclisi ve Çevre Temizlik Komisyonu başkanlığında Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce başlatılan temiz bir Söke kampanyası çerçevesinde ikinci toplantı 17 Aralık’ta saat:16.00'dan itibaren Belediye Recep Yazıcıoğlu salonunda yapıldı.
Toplantıda Söke Belediye Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı Haluk Kutlay ve Belediye Temizlik İşleri Müdürü Yunus Özyol birer konuşma yaparak, Söke Belediyesi'nce başlatılan kampanyanın önemine değindiler.
CHP'li Belediye Meclis Üyesi ve Çevre Komis yonu Başkanı Haluk Kutlay, "Belediyemizce başlatılan çevre temizlik kampanyasına tüm vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Özellikle geri dönüştürülebilecek, atık yağ, pil, ambalaj atıkları, cam, plastik gibi maddeleri belediyemizin ayrıştırma noktalarına bırakmalarını diliyoruz. Temiz bir çevrede yaşayabilmek için he pimize görevler düşüyor" dedi.
Belediye Temizlik İşleri Müdürü Yunus Özyol ise özetle, "Çarşamba günü Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilgili birimleriyle bir toplantı yaptık ve bugün de ilçemizin merkez sekiz mahallesinin ve eskiden belde olan mahallelerimizin muhtarlarıyla, ilçemizdeki esnaf odaları başkanlarıyla, dağcılıkla ilgili spor kulüplerinin temsilcileriyle bir toplantı yaparak, kampanyamız hakkında bilgilendirme lerde bulunalım istedik. Başlattığımız bu temizlik kampanyası, değişik etkinliklerle sürecek" dedi.
Daha sonra belediye temizlik işleri ekiplerinin yaptığı çalışmalar ve geri dönüşüm hakkında bilgilerin verildiği toplantı son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.