CHP AYDIN İL BAŞKANI ÇANKIR, “AKPLİLER ŞEHİR  HASTANESİ YOLU  YAPIMINA BÜYÜKŞEHİR  MECLİSİNDE HAYIR OYU  KULLANDILAR"”

CHP AYDIN İL BAŞKANI ÇANKIR, “AKPLİLER ŞEHİR HASTANESİ YOLU YAPIMINA BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE HAYIR OYU KULLANDILAR"”

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır yazılı bir açıklama yaptı. Çnakır açıklamasında, "AKP’li meclis üyeleri, Aydın Şehir Hastanesi yolunun finansmanına “HAYIR” oyu kullandı!" dedi

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır'ın yazılı açıklaması şöyle:

Bugün Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında AKP’li meclis üyeleri, Aydın Şehir Hastanesi yolunun finansmanına “HAYIR” oyu kullandı!
Yani, Büyükşehir Belediye Meclisi, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin daha fazla çalışmasını istemeyenlerin, çalışmalarını kıskananların, Aydın halkı hizmet almasın diyenlerin kendilerini ifşa etmelerine sahne oldu. Biliyorsunuz Sağlık Bakanlığı tarafından Aydın’da yürütülen bir hastane inşaatı çalışması var. Ancak bu inşaatın bir yolu ya da altyapısı yok.
Hem de Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 3 yıla yakın süredir bunları yapmak için gerekli izinleri almak için uğraşmasına rağmen...
Garabet garabet üstüne bir yandan hastane yapımına başlayacaksınız, bir yandan da vatandaş oraya ulaşabilsin, altyapısı olsun diye didinen Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne gerekli izinleri vermeyip yıllardır bekleteceksiniz.
Büyükşehir Belediyemiz ise yine de tüm hazırlıkları tamam olsun diye yol projesinin finansmanını Büyükşehir Belediye Meclisine taşıyacak AKP’li üyeler “HAYIR” oyu kullanacak. Yahu siz neye hayır dediğinizin farkında mısınız? Aydın halkının hastaneye gitmesine hayır diyorsunuz. Aydın halkının hizmet almasına hayır diyorsunuz. Buna ne hakkınız var.
Ha, yine millet ittifakının çoğunlukta olduğu bir mecliste tabi ki finansman kararı onaylandı, tabi ki siz buna engel olamazsınız ama; milletimiz, Aydın halkı sizin gerçek yüzünüzü bir kere daha görsün.
Şimdi size şunu söylüyorum; yıllardır bu yolu, bu altyapıyı yaptırmamak için, Aydın halkı eziyet çeksin diye uğraşıyorsunuz ya ey AKP’liler, yaptırın madem karayollarına yolu, yaptırın kanalizasyonunu DSİ’ye mi kime yaptıracaksınız görelim bari millete eziyet çektirmeyin, kıskançlığınız bu kadar kör etmesin şu gözlerinizi, yazık yazık!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.