CHP AYDIN'DAN SEÇİME SAATLER KALA TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURACAK İDDİA

CHP AYDIN'DAN SEÇİME SAATLER KALA TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURACAK İDDİA

CHP Aydın İl Başkanlığı'ndan yapılan paylaşım ile önemli bir iddia gündeme getirildi.

CHP Aydın İl Başkanlığı'ndan yapılan paylaşım ile önemli bir iddia gündeme getirildi. Paylaşımda, "Buradan uyarıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan emekçilerimizi "kullandığınız oyun fotoğrafını bizlere göstereceksiniz" diye zorlamayın, şart koşmayın" ifadelerine yer verildi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile AKP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan arasında geçecek olan 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 2. Turu'na sayılı saatler kala CHP Aydın İl Başkanlığı tarafından önemli bir iddia gündeme getirildi.

CHP Aydın İl Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurların oy pusulalarının fotoğrafını çekmeleri yönünde zorlandığı iddia edildi. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi, "Bu memleketin namuslu bürokratları var. Memleketini seven yurttaşları var.

Buradan uyarıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan emekçilerimizi "kullandığınız oyun fotoğrafını bizlere göstereceksiniz" diye zorlamayın, şart koşmayın.

Bu mu sizin demokrasi anlayışınız?

Bu mu sizin adalet sevdanız ?

Korkmayın; bu milletin kantarına çıkın, iradesine güvenin" ifadelerine yer verildi.

whatsapp-gorsel-2023-05-27-saat-18-53-27.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum