CHP İKTİDAR YOLCULUĞUNU ZAFER İLE TAÇLANDIRACAKTIR

CHP İKTİDAR YOLCULUĞUNU ZAFER İLE TAÇLANDIRACAKTIR

CHP Aydın İl Yönetimi yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada, "Bizler Millet İttifakı olarak iktidar hedefine odaklanmış bir şekilde aynı kararlılık ve inançla yürümeye devam ediyoruz" dendi.

CHP Aydın İl Yönetiminin yazılı açıklaması şöyle:

Derinleşen ve içinden çıkılmaz hala gelen ekonomik krizin faturasını dış güçlere bağlayacak kadar çaresiz duruma düşmüş saray ve şürekası son günlerini yaşamakta ve son çırpınışlarını şahsi emelleri için düştükleri çukurun diplerinde pervasızca yapmaktadır.

Kentimizde yaşanan son olaylar sonrasında milletimize gündemi unutturma çabası, algı ve manipüle ile milletin aklıyla dalga geçme gayreti bizlerin nezdinde soyut bir iktidarın koltuk kavgasından başka birşey değildir.

Bizler Millet İttifakı olarak iktidar hedefine odaklanmış bir şekilde aynı kararlılık ve inançla yürümeye devam ediyoruz.
Gerek Aydın genelinde gerekse Nazilli ilçemizde ayıkladığımız çürük şahşiyetlerin, pirincin içindeki beyaz taşların; bugün saraya teslim ettikleri makamları önce 2023 genel seçimlerinde, sonrasında 2024 yerel seçimlerinde altlarından söküp alacak, halkın iktidarını hep beraber kuracağız.

Buradan bir kez daha belirtiyoruz ki;

Bugüne kadar emeğin yüceliğine inanan, milletin iradesine saygı duyan partimizin neferleri; hak yemediği gibi, hakkını da asla yedirmeyecektir. Milletine eziyet eden iktidarın ve buna çanak tutan yandaşlardan hesabını elbet soracak, anlı ve şanlı CHP'mizin iktidar yolculuğunu zafer ile taçlandıracağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.