CHP SÖKE GENÇLİK KOLLARI BAĞARASI PAZARI’NIN NABZINI TUTTU

CHP SÖKE GENÇLİK KOLLARI BAĞARASI PAZARI’NIN NABZINI TUTTU

CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, yönetim kurulu üyeleri , Bağarası Salı Pazarı’nı ziyaret ederek, halkla bir araya geldi. Pazarın nabzını tutan esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden gençler, vatandaşa bir dokundu bin ah işti.

CHP Söke Gençlik Kolları Bağarası Salı Pazarı’nı ziyaret etti. CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır ve yönetiminden oluşan heyet tezgahları gezerek, vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Hayat pahalılığı ve git gide azalan alım gücü ile ilgili vatandaşların ve esnafların şikayetlerini samimiyetle dinleyen CHP Söke Gençlik Kolları heyeti, ekonomiyi yaşanılan darboğazdan çıkaracak parti politikalarını anlattı.

ESNAFLAR:”AMPUL ARTIK YANMIYOR,DEĞİŞTİRMEK GEREKİYOR”

CHP Söke Gençlik Kolları Başkan ve üyelerini dinleyen esnaflar, yaşam şartlarının her geçen gün azaldığını dile getirdi. Esnaflar; ”Ampul artık aydınlatmıyor. Değiştirmek gerekiyor. Bizim planlarımız vardı, gelecek için hevesimiz vardı, bizim elimizden bunu aldılar. Her şey çok daha kötüye gidiyor. Mesela dedem pazarcıymış oğlunu babamı pazarcı yapmış ama ben kesinlikle çocuklarıma bu mesleği yaptırmayacağım. Artık bu meslek bize ekmek vermiyor. Vatandaşın alım gücü çok düştü ülkeyi bitirdiler. Kendi bahçemizden gece gündüz çalışarak büyüttüğümüz ürünlerimizi satamıyoruz, pahalı geliyor insanlara. Geçen sene 11 demeden bitirdiğim tezgahım şimdi öğlen oldu aynen yerinde duruyor. Bakın pazara 2 -3 tezgahta bir boş tezgahlar var. Esnaf artık pazara gelip tezgah açmaz oldu. Artık baş edemiyorlar. “dedi.

BAŞKAN ÇAKIR:”ÇOK AZ KALDI BİRLİK OLUP BU KAOSTAN ÜLKEMİZİ KURTARACAĞIZ”
Bağarası Pazarı ziyaretinden sonra bir açıklama yapan CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, esnaf ve vatandaşların her geçen gün daha da zorlandığını ve alım gücünün düştüğünü ifade etti. Başkan Çakır, şunları söyledi: “Bugün gençlik kolları olarak Bağarası Salı Pazarı’nı ziyaret ettik. Her geçen gün daha da kötüye giden ekonominin sonuçlarını vatandaşlarımızın yüzlerinde, çantalarında görüyoruz. Üretici mağdur, pazarcı mağdur, vatandaş mağdur. Artık evlerde tencere kaynamıyor, vatandaşlarımız çok zor durumda. Çok az kaldı birlik olacağız ve el ele verip bu kaostan ülkemizi çıkaracağız. Esnafından üreticisine, genç yaşlı demeden herkese ulaşacağız. Kapı kapı, dükkan dükkan dolaşıp bu umutsuzluğu ve izlerini silip atacağız. Milletin önüne koyulacak ilk sandıkta, inşallah gidecekler ve Millet İttifakı iktidara gelecek. Esnafımızın, vatandaşın, gencin, yaşlının kısacası ülkenin yüzü gülecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.