CHP SÖKE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI DİRİN  “OKULLAR AÇILIYOR VELİLER KARA KARA DÜŞÜNÜYOR”

CHP SÖKE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI DİRİN “OKULLAR AÇILIYOR VELİLER KARA KARA DÜŞÜNÜYOR”

Chp Söke Gençlik Kolları Başkanı Damla Dirin son günlerde kırtasiye fiyatlarına gelen zamanlardan sonra açıklamalarda bulundu.

Chp Söke Gençlik Kolları Başkanı Damla Dirin son günlerde kırtasiye fiyatlarına gelen zamanlardan sonra açıklamalarda bulundu.


Ömer Özmen Özlem Çerçioğlu sizden neden korkusun siz ondan korkun. İki defa sizi sandığa gömen Başkanımız Özlem Çerçioğlu’dur. 3. Hezimet yolda. Siz halktan korkuyorsunuz sokakta pazarda değilsiniz. Her gün zam zam. Çarşı pazar yanıyor. Okulların açılmasına az bir süre veliler kara Kara düşünüyor. Ömer Özmen bu zamlarla artan kırtasiye masrafları ile nasıl baş edecekler. Geçen sene ile kıyaslandığında bu yıl sadece kırtasiye fiyatlarında yaşanan artış bile yüzde 130’u buldu. Geçen yıl kırtasiye masraflarına yapılan ortalama 3 bin 296 liralık bir harcamanın bu yıl 7 bin liraya kadar yükseldi. Sen bu zamların hesabını ver. AKP iktidarı velilerin de ceplerini boş bıraktı. Tüm okul ihtiyaçları öğrencilere okul ihtiyaçları ücretsiz dağıtılmalı hadi korkmayın yapın”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.