CHP SÖKE HEYETİ , SÖKE TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

CHP SÖKE HEYETİ , SÖKE TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar’ın Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına tüm hızıyla devam edilen İstasyon Caddesi çalışmaları nedeniyle teşekkür etmesinin ardından CHP Söke heyeti Ticaret Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar’ın Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına tüm hızıyla devam edilen İstasyon Caddesi çalışmaları nedeniyle teşekkür etmesinin ardından CHP Söke heyeti Ticaret Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

img-20230727-wa0107.jpg

Söke Ticaret Odasın’daki ziyarete CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP Aydın İl Başkan Yardımcıları Mehmet Zeylan, Dursun Evren, CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Faik Polat, Yasemin Gürsoy ve yöneticiler katıldı.

img-20230727-wa0111.jpg

CHP heyetini Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar karşıladı. Karşılamada Ali Kemal Özcan tarafından Metin Sakalar’a çiçek sunumu ve Özlem Çerçioğlu’nun hediye paketlerinin takdimi yapıldı.

img-20230727-wa0104.jpg

SAKALAR:” BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE TEKRAR YAPILAN HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar, Tüm siyasi partilerimizde görev alan, tüm arkadaşlarımızla ve büyüklerimiz, küçüklerimiz gibi bizler sivil toplum örgütleri olarak tüm siyasilerimizle birlikte çalışarak Sökemize hizmet etmek adına mücadele içindeyiz. İnşallah bu mücadelemizle hep birlikte Söke’ye önemli hizmetler kazandırabiliriz diye düşünüyoruz. İstasyon Caddesi ve Söke’ye yapılan bir çok hizmet için Özlem Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

img-20230727-wa0109.jpg

ÖZCAN:” SÖKE’MİZE YAPILMASI GEREKEN YATIRIMLAR KONUSUNDA ÖZLEM BAŞKANIMIZ GEREĞİNİ YAPIYOR.“

Başkan Sakalar’dan sonra söz alan CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, kendilerini kabul ettikleri için Sakalar ve Söke Ticaret Odası Meclis Üyelerine teşekkür etti. Başkan Özcan,” Ticaret hayatımızın en önemli örgütü olan Ticaret Odasına ziyaretten büyük keyif aldığımızı belirtmek istiyorum. Söke ilçesinde olmazsa olmazlarımızın başında Ticaret Odası geliyor. Özellikle bu zamanda ekonomik şartların zor yaşandığı bu süreçte kendilerine iki kat daha onlara da görev düşüyor. Bu hem istihdamı hem de üretimi ayakta tutmaları bakımından çok önemli. Büyükşehir belediyemiz ve ilçe Özlem Başkanımız Söke’mize yapılması gereken altyapı yatırımları konusunda gereğini fazlasıyla Ben bu ziyaretimizi nazik kabullerinden ötürü Sayın Metin Sakalar’a ve Ticaret Odası Yönetimine, Meclisine teşekkür ediyorum. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Bu görüş alışverişi içinde bugünde buradayız. “ dedi.

img-20230727-wa0108.jpg

AKKENTLİ:“SÖKE’NİN LOKOMOTİFİ OLAN BİR ODANIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARINDA YANIMIZDA OLMASI MEMNUNİYET VERİCİDİR.”

Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’de yaptığı konuşmada, “Öncelikle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini iletiyorum. Söke Ticaret odamızın ve oda başkanımızın büyükşehir belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri değerlendirmesi ve bu konuda sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve büyükşehir ekiplerimize Söke adına bir teşekkürü vardı. Bu konudan dolayı bizde kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Biz Büyükşehir olarak tüm odalarımızla, tüm sivil toplum örgütlerimizle uyum içinde çalışıyoruz. Beraber proje oluşturuyoruz. Projelerimiz devam ediyor. Otogar, otopark, eski tariş alanına büyük bir park yapılıyor. Özlem Başkanımız Sökenin bir çok noktasında çalışmalar yapıyor. Bugün de bu projeler için sizi bilgilendirmek için geldik buraya çok teşekkür ediyoruz herkese” diye konuştu.

img-20230727-wa0106.jpg

Söke Ticaret Odası Başkanı ve meclis üyeleri ile birlikte yapılan genişletilmiş toplantının ardından ziyaret sona erdi.

img-20230727-wa0105.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.