CHP SÖKE  İLÇE GENÇLİK KOLLARI İFTAR SOFRASINI ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞTI

CHP SÖKE İLÇE GENÇLİK KOLLARI İFTAR SOFRASINI ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞTI

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin aldığı kararla CHP’li Gençler 81 ilde yemekleriyle birlikte öğrenci evlerine iftar yapma kararı aldı.

CHP Söke İlçe Gençlik Kolları da bu karar doğrultusunda Söke'deki üniversite öğrencileri ile iftar sofralarını paylaştı.

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi, Ramazan Ayı boyunca ailesinde uzakta, farklı bir şehirde yaşayan üniversite öğrencilerinin sağlıklı ve sıcak gıdaya ulaşması için "Soframızı Size Getiriyoruz" sloganıyla anlamlı bir projeye imza attı.
CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, CHP Söke Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Damla Çetinkaya ve CHP Aydın İl Disiplin Kurulu Üyesi Arife Çelik ile birlikte alınan karar doğrultusunda bugün iftar vaktinde yemekleriyle birlikte Adnan Menderes Üniversitesi'nde okuyan Hayrullah, Devrim, Osman ve Diyar'ın evine konuk olarak Ramazan ayının dayanışma ve bereketini paylaştılar. Oldukça samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde öğrencilere bir nebze de olsa aile ortamı ve sıcaklığı yaşatıldı.
CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır konu ile ilgili açıklama yaparak “Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanımızın başlattığı "Soframızı Size Getiriyoruz projesi kapsamında 81 ilde tüm gençlik kolları olarak kendi hazırladığımız yemekleri genç üniversiteli arkadaşlarla buluşturuyoruz. Gençlik Kollarının bu projesi Hem Ramazan'ın getirdiği dostluk, sohbet ortamı, beraberliği sağlayabilmek hem de insanların ekonomik krizden dolayı gıdaya ulaşma problemlerinin önüne geçebilmek adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu gün üniversiteli kardeşlerimizle çok sıcak bir ortam oldu. Kardeşlerimiz bu projeyi çok sevdi ve devam etmesini istedi. Biz burada ailelerinden uzak olan üniversiteli arkadaşlarımızla sürekli temas halindeyiz. Bu proje ile çok daha güzel bir paylaşım imkanı bulduk. Burada yaptığımız sohbetlerde bir kez daha Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun hepimiz için büyük bir şans olduğunu düşündük. Üniversiteli arkadaşlarımız Özlem Başkanı çok seviyor. "Soframızı Size Getiriyoruz" projesi ilk gününün oldukça verimli geçtiğini düşünüyorum. Soframızı paylaşmaya devam edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.