CHP SÖKE’DE ÖZCAN MAZBATASINI ALDI

CHP SÖKE’DE ÖZCAN MAZBATASINI ALDI

Geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleştirilen CHP Söke İlçe kongresinde 264 delegenin oyunu alıp güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçilen Ali Kemal Özcan, mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleştirilen CHP Söke İlçe kongresinde 264 delegenin oyunu alıp güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçilen Ali Kemal Özcan, mazbatasını aldı.

CHP Söke İlçe Başkanlığı’nın olağan kongresinde ikinci kez başkanlığa seçilen mevcut Başkan Ali Kemal Özcan, birlik ve beraberlik içinde geçen kongre sonrası bugün mazbatasını aldı.

Yönetim kurulu üyelerini katılımı ile mazbatasını Söke İlçe Seçim Müdürü Üzeyir Aslan’dan alan Başkan Özcan, seçimden güzel bir başarı ile çıktıklarını ifade etti.

ÖZCAN:” BİZE GÜVENEN TÜM CHP’YE İNANLARLA HEP BİRLİKTE BU YOLA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Özcan, “Biliyorsunuz partimiz bir kongre ve kurultay sürecine girdi. Aydın ilinde ikinci kongreyi yaparak yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber bugün mazbatamızı aldık. Kongrede delegelerimizden güven oyunu isterken de altını kalın kalemle çizdiğimiz ve vurguladığımız bir husus vardı. 2024 yerel seçimlerine kadrolarımızla ve örgütlerimizle hazırız. Gerek ilçe belediyesinde CHP’nin bayrağının tekrar dalgalandırılması, başarılarıyla Türkiye’de marka belediye olmuş, Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun tekrar 2024 seçimlerinde oy oranını yüzde 70’in üzerinde çıkarmak için Söke olarak söz verdiğimizi ifade etmiştik. Bugünde aynı sözümüz devam ediyor. 2024 yerel seçimlerinde CHP oylarının yüzde 70, ilçemizde de CHP Söke ilçe belediye başkanlığında bayrağımızı tekrar dalgalandıracağız. Bugün görev dağılımımızı da yaptık. Hemen ardından kısa bir sürede Aydın İl gençlik ve Kadın kolları başkanımızla eşgüdüm halinde gençlik kolları ve kadın kolları başkanlarımızın atamalarını da gerçekleştirdik. Onlarla beraber tüm örgütümüzle birlikte 4288 kişiyle ve bize güvenen tüm CHP’ye inanlarla hep birlikte bu yola devam edeceğiz. Yerel seçimlerde Özlem Başkanımıza Söke’den en yüksek oyu getirecek belediye kadrolarını kuracağız. Sevdamız Söke, işimiz Söke gücümüz Söke." dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.