CHP SÖKE’DEN İKİ İHRAÇ

CHP SÖKE’DEN İKİ İHRAÇ

Söke Belediyesi iştiraki Lima A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Taner Güven ve CHP Söke eski İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz CHP’den ihraç edildi.

CHP Aydın İl Yönetim Kurulunun kesin ihraç cezası ile İl Disiplin Kuruluna gönderdiği dosyaların bugün görüşüldüğü ve kesin ihraç ile cezalandırıldığı öğrenildi.

HÜSEYİN GÜNDÜZ CHP’DEN İHRAÇ EDİLDİ 
Hüseyin Gündüz'ün Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında yaptığı olumsuz konuşmaları kamuoyuna yansımıştı. 
Ayrıca 2019 seçimlerde CHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilmeyen Süleyman Toyran CHP’den istifa etmiş ve Demokrat Parti adayı olarak seçimlere katılmıştı. Gündüz bu süreçte Toyran’a destek vermiş ve CHP Adayı Levent Tuncel’in seçim kaybetmesi için sahada ayak basmadık alan bırakmamıştı. 

İKİNCİ İHRAÇ ASKİ HAKKINDA OLUMSUZ PROPAGANDA YAPAN TANER GÜVEN OLDU
CHP İl Disiplin Kurulunun ikinci ihraç ettiği isim Taner Güven oldu. Bilindiği gibi Taner Güven Söke Belediyesi şirketi Lima A.Ş.'de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. Buna rağmen sosyal medyadan Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ hakkında olumsuz paylaşımlar yapan Güven uyarılmıştı. Uyarılara kulak asmadan olumsuz paylaşımlara devam edilmesi Güven'in ihracına neden oldu. Güven'in üstlendiği görev gereği bazı CHP’lilere mobing uyguladığı ve Özlem Çerçioğlu’nun Divan Başkanı olduğu CHP Kurultayında gerek genel merkez gerekse Çerçioğlu hakkında olumsuz propaganda yaptığı öğrenildi. Taner Güven’in Eşi Söke Adliyesinde katip olarak görev yapıyor. Bayan Güven’in, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’yu arayıp ihraç konusunda yardım istediği iddia edilmişti. Milletvekili Purçu'nun ise; Genel Merkez ve Özlem Çerçioğlu hakkında söylemlerin Ankara'ya kadar ulaşması nedeniyle konuya karışmak istemediğini söylediği kamuoyuna yansımıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.