CHP Söke’den sert tepki: Geçmişini bilmeyen, utanmaz bir pişkinliğin ifadesidir

CHP Söke’den sert tepki: Geçmişini bilmeyen, utanmaz bir pişkinliğin ifadesidir

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kurtuluş etkinliklerine ret oyu veren AKP’lilere tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kurtuluş etkinliklerine ret oyu veren AKP’lilere tepki gösterdi. Başkan Özcan, “Sizler ve şürekanızın unutmaması gereken şudur : Cumhuriyet Halk Partisinin Belediyeleri Aydın İli Efeler Diyarı adına yakışır şekilde kurtuluş ve kuruluşunu kutlayacaktır. Bu kıvanç hepimize yeter” dedi.

Başkan Özcan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Milli büyük mücadelemizin eseri olan Türkiye Cumhuriyetimizden rahatsızlığını her daim ifade eden AKP iktidarı ve onun güdük uzantıları Mustafa Arı ve arkadaşları : Kağnıdan, ayağındaki çorabını milli mücadelemizin emrine veren dahası Milli Mücadelemizin ilk direniş yerlerinden birisi olan Aydın İlimizin, Yörük Ali Efe ve kızanları, Giritli Cafer Efe ve kızanları, dahası top yekun Aydın Halkının direnişini simgeleyen kurtuluş gününün kutlama etkinliklerine mecliste ret vermiştir. Geçmişini bilmeyen, utanmaz bir pişkinliğin ifadesidir. Sizler ve şürekanızın unutmaması gereken şudur: Cumhuriyet Halk Partisinin Belediyeleri Aydın İli Efeler Diyarı adına yakışır şekilde kurtuluş ve kuruluşunu kutlayacaktır. Bu kıvanç hepimize yeter.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.