CHP’Lİ BÜLBÜL:  BU BİR İNSANLIK VE SAVAŞ SUÇUDUR

CHP’Lİ BÜLBÜL: BU BİR İNSANLIK VE SAVAŞ SUÇUDUR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İsrail’in Gazze’de hastane vurup sivillerin öldürmesine tepki gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İsrail’in Gazze’de hastane vurup sivillerin öldürmesine tepki göstererek, “Bu bir insanlık ve savaş suçudur” dedi.
İsrail, Gazze’de El-Ehli Baptist Hastanesine düzenlediği ve 500 kişinin öldüğü saldırıya tepkiler devam ediyor. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül de yaşanan katliama tepki gösterdi. İsrail devletinin Gazze’de yüzlerce kadın ve çocukların tedavi gördüğü hastaneyi füzelerle vurmasının hem insanlık hem de savaş suçu olduğunu aktaran Bülbül, “Bu savaş değil bu cinayettir, katliamdır. İsrail’in bu katliamına karşı tüm dünya harekete geçmeli ve durdurmalıdır. Bu saldırıya karşı Filistin halkının yanındayız. “ dedi.
Masum sivillerle dolu olan bir hastanenin bombalamasının insanlık tarihinin en acı, en utanç verici olaylardan biri olduğuna dikkat çeken Bülbül “Saldırılarda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Savaşın en kısa sürede sona ermesini, bölgede barış ve huzurun hüküm sürmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.