CHP'Lİ DİNÇ, "VATANDAŞ SİZDEN ÇARE BEKLİYOR, SİZ HALA AYDIN BÜYÜKŞEHİR'I KISKANIN"

CHP'Lİ DİNÇ, "VATANDAŞ SİZDEN ÇARE BEKLİYOR, SİZ HALA AYDIN BÜYÜKŞEHİR'I KISKANIN"

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç yazılı bir açıklama yaptı. Dinç açıklamasında ," Siz ne derseniz deyin Özlem Çerçioğlu’nun dürüstlüğü, karşısında, % 26’dan % 54 lere getirdiği teveccüh karşısında öylece bakarsınız." dedi

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç'in yazılı basın açıklaması şöyle:

Bugün Mustafa Savaş’ın siyasi danışmanının bu seferde borsayla ilgili açıklamalarına şahit olduk. Mustafa Savaş maliye uzmanıyım diye gezer de siyasi danışmanı durur mu? Engin teknik bilgisiyle zorunluluk olmayan borsada işlem görmeyi de zorunluluk yapıvermiş. Tabi onlar kadar olmasa da hasbelkader hukukçu kimliğimle söylüyorum bunu. Bu vatandaş kadar hukuku gene de bilmek mümkün değil tabi, pek muhtemelen ihtisasını iktisat alanında yapmıştır zira.

Bununla da kalmıyor yalnız, bir kamu kurumu olan Aydın Büyükşehir Belediyemizle de özel firma mantığını karıştırıyor çorba yapıyor.

Ama işte AKP zihniyeti tam da bu. Bunların mantığıyla gidilse yapılan yoldan da vatandaştan para alınır, sosyal hizmetlerden de.

Bu zihniyet her şeyi para gören zihniyet. Bu zihniyet vatandaş ne çekerse çeksin bize ne diyen zihniyet. Bu zihniyet Türkiye’nin en başarılı belediyelerinden biri olan, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni kıskanmak dışında günlük meşgalesi olmayan zihniyet.

Siz ne derseniz ne söylerseniz söyleyin Özlem Çerçioğlu’nun dürüstlüğü, cesurluğu karşısında, % 26’dan % 54 lere getirdiği teveccüh karşısında öylece bakar kalırsınız.

Haziran 2021’de 6,39 TL olan mazotu 26,68 TL’ye kadar çıkarmışsınız, buna inat bu belediye 20 liraya ulaşım hizmeti vermesi gerekirken öğrencisini halen daha 3 liraya taşıyor. Siz hala kıskanın.

Sizin ekonomistliğiniz, iktisatçılığınız bu kadar işte. Vah AKP’ye vah. Vah AKP milletvekillerinin durumuna vah ki ne vah.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.