CHP'Lİ DİNÇ'TEN AKP'Lİ SAVAŞ'A "MÜFTERİSİN"

CHP'Lİ DİNÇ'TEN AKP'Lİ SAVAŞ'A "MÜFTERİSİN"

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, Aydın şehir hastanesinin yapımı ile ilgili iddiaları dolayısıyla, AKP milletvekili Mustafa Savaş'a ithafen bir basın açıklaması yayınladı.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç'in basın açıklaması şöyle:

Şizofreni, özet tabirle, hastaların gerçek ile gerçek dışı olguları birbirinden ayırt edememesine yol açan, sağlıklı düşünce akışı, duygu kontrolü ve normal davranışına engel olan, ciddi bir beyin hastalığıdır.

Şimdi bu tanım burada dursun.

Aydın’da sağlık bakanlığı tarafından bir hastane projesi yapılıyor. Yolu, izi, altyapısı, kanalizasyonu yok.

Bakanlık da doğal olarak kurumlara bununla ilgili çalışma yapın diyor. Devletin koca koca kurumları da valilik koordinasyonunda toplantılar yapıyor, bu meseleyi masaya yatırıyor, kararlar alıyorlar. Ortak akılla, oy birliğiyle devletin kurumlarınca alınan bu kararlar devletin valisi tarafından onaylanıyor, Çevre Bakanlığı’na yollanıyor. Devletin Çevre Bakanı da onaylıyor. Sonra bir de Tarım Bakanlığı’na yollanıyor. Aynı kararda aynı bakanlığın tarım müdürünün onayı olmasına rağmen, aylarca yıllarca geciktiriliyor. Sonra ortaya çıkıyor ki, ilin bir AKP’li vekili, bu işi geciktirebildiğiniz kadar geciktirin, taş koyun diyor. İddialar bu yönde. Uygulama yapılmasını imkansız kılmaya yönelik her türlü baskı bakanlığa yapılıyor. Dert ne? Burada yol yapılmasın, kanalizasyon yapılmasın, vatandaş çile çeksin. İşte bu AKP’li vekil bu kadar vatandaşın çekeceği derdi çileyi, ilin alacağı yatırımı umursamayan birisi. Tabi, iddialar bunlar.

Bak arkadaş bu hastanenin yerini Aydın Büyükşehir Belediyesi değil bizzat Sağlık Bakanlığı belirledi bu biir. Tarım arazisini seçende sizsiniz bu ikii. Işıklı Doğal Yaşam Parkı, bir doğal yaşam alanıdır, bu yönde tescillidir, yani senin anlayacağın dilden orda AVM, konut, ticaret yapılamaz bu da üüç. Daha rahat anla diye söylüyorum, maden ruhsatı başvurusunda da bulunulamaz. Anladın sen onu!

Şimdi bu kadar iftirayı peşi sıra söyleyip de şişince, senin yüzün kızarır mı? Bu kadar iftiraya hiç utanmaz mısın deseler, ar damarın hareketlenir mi? Yok sevgili dostlarım, teşbihte hata olmaz ancak, ayakkabı köseleleri ne laftan anlar, ne de kızarır. Bütün bu soruların cevabı nerde biliyor musunuz? Açıklamanın en başındaki şizofreni tanımında.

Şimdi sen kime rant sağlandı açık açık söylemezsen müfterisin, namertsin. Seçim kaybede kaybede elinde, iftira atmak kumpas kurmak dışında da bir şey kalmamış yine iyot gibi açığa düştün.

Şehir hastanesi yapılana kadar devlet hastanelerimizin psikiyatri servislerine çok iş düşüyor. Elimizde seçim kaybede kaybede, sonunda aklını yitirmiş, uslanmaz bir vaka var.

Şimdi siz bu iş yapılmasın, millet hizmet almasın diye yıllardır uğraşıyorsunuz ya, yolu karayollarına, nasıl geçireceksiniz bilmem ama, özel şahısların mülkünde 4200 metre altyapıyı da DSİ’ye paşa paşa yaptıracaksınız. Kolları sıva sen, al eline kazma küreği, hem rahatsızlığına terapi olur. Ya da otur Çevre Bakanlığı’nın onayladığı Tarım Bakanlığı’nın taş koyduğu bu işi çöz. İki bakanlığın kavgasını sakın ha sakın büyükşehire cirolamaya kalkma.

Ha ömrünüz yetmez, bitiremezseniz merak etmeyin Millet İttifakı iktidarı, evel Allah her hizmeti yapacağı gibi bunu da yapar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.