CHP'Lİ GENÇLERDEN  ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

CHP'Lİ GENÇLERDEN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan kampanya ile bin 260 öğrenciye bilet alınarak oy kullanmaları için memleketlerine gitmeleri sağlandı.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan kampanya ile bin 260 öğrenciye bilet alınarak oy kullanmaları için memleketlerine gitmeleri sağlandı.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde oy kullanmak isteyen fakat artan bilet fiyatları nedeniyle ikametlerinin bulunduğu memleketlerine gidemeyen Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri için harekete geçen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı, bağış kampanyası başlatmış, gelen bağışlar sonucu öğrencilere bilet alınmıştı.

Seçime sayılı saatler kala kampanyada da sona gelindi. Onlarca duyarlı vatandaşın bağış yaptığı kampanya sonucunda bin 260 öğrenciye ikametlerine gitmesi için bilet alındı. Kampanyada büyük başarı sağladıklarını söyleyen CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, "28 Mayıs’ta sandığa gitmek isteyen fakat zamlanan ulaşım fiyatları nedeniyle memleketlerine gidemeyen öğrenci arkadaşlarımız için başlattığımız bilet kampanyasında sona gelindi. Öncelikle tüm bağışçılarımıza teşekkür ederim, onların duyarlılıkları sayesinde bin 260 öğrencimiz oylarını kullanabilecekler. Aynı zamanda Genel Merkezimizin başlattığı Demokrasi Bileti kampanyası sayesinde de on binlerce öğrenci yarın sandığa gidebilecekler. Bu dayanışma ruhu ile 28 Mayıs’ta Cumhuriyet ruhunu tekrar yaşatacak, özlediğimiz günlere kavuşmak için oyumuzu kullanacağız. Gençlerimizin bu azmi demokrasimizi yaşatacak, Cumhuriyetimizin 2'nci yüzyılında Atamızın emanetine en iyi şekilde sahip çıkmamızı sağlayacak.

Yarın tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum. Sandığa gidecek, milletin umudu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13'üncü Cumhurbaşkanımız yapacağız. Sadece bir adım kaldı, kazanacağız!" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.