CHPLİ GÜNDOĞDU'DAN AKP GENÇLİK KOLLARINA : "VALLAHİ KOMİKSİNİZ"

CHPLİ GÜNDOĞDU'DAN AKP GENÇLİK KOLLARINA : "VALLAHİ KOMİKSİNİZ"

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ufuk Gündoğdu yazılı bir basın açıklaması yaptı.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ufuk Gündoğdu'nun yazılı basın açıklaması şöyle:

Ak Parti Gençlik Kolları’ndan Merve Duygu Erdinç CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanımız Artuğ Akosman’a bir cevap vermeye çalışmış.

Çalışmış çalışmasına da basın açıklaması mı yapmış ilkokul’da okutulan kahramanlık şiiri mi yazmış belli değil. Üstelik onu yaptık bunu yaptık diye övünürken hiç dönüp de bu milletin hali nedir, ne durumdadır diye düşünmemiş bile. Ak Parti’nin propaganda biriminin süslü söylemlerini bırakın Merve kardeşim.

Bak belli ki sen hiç çarşıya, pazara çıkmıyorsun. Belli ki sosyal medyada sadece sizin maaşlı trolleri takip ediyorsun.

Ama merak etme ben şimdi hepsini tek tek sayacağım.

Şimdi Merve Kardeşim.
Mübarek Kurban Bayramı’nı geçirdik ülkece. Bu ülkede milyonlarca yurttaşımız Kurban Bayramı’nda kurban kesemedi biliyor musun. Bizim milyonlarca vatandaşımızın Sofrasına et bile girmedi. Senin AKP’li ağabeylerin üçer beşer kurban kestirirken hem de. Senin AKP’li ağabeylerin süslü şatafatlı sofralarda karnını doyururken bizim milletimiz çoluk çocuğunun sofrasına et koyamadı.

Demişsin ki Covid-19 pandemi sürecini atlattık. Allah aşkına bari yalan konuşmayın güzel kardeşim. Siz bu millete 2 tane maske dağıtamadınız. 2 tane maske. 20 yıldır iktidardayız diye övünüyorsun da 2 maske dağıtamadığınız beceriksizliğinizi 3-5 ayda nasıl hafızanızdan silebildiniz. Vallahi komiksiniz.

Bir de demişsin ki,
Şöyle yatırımlar yaptık, böyle atılımlar yaptık.
Merve kardeşim gel inat etme. Seninle bir gün Aydın Salı Pazarı’na gidelim. 1 kilo soğan kaç para olmuş, 1 kilo yoğurt kaç para olmuş. Bizim milletimizin alım gücü ne kadar düşmüş kendi gözlerinle gör. Boşver sen Mustafa abinizin anlattıklarını. İnanma ona. Zaten Mustafa Abinize kalsa bu millet çayı bile şekersiz içecek. Ayıptır günahtır. Senin partin ve Mustafa abin bu millete bir şekeri bile çok görüyor yahu.

Sen eğer Mustafa abini dinlersen siyasette daha böyle çok mahcup olursun. Eğer Mustafa abini dinlersen siyasette onun gibi yerle bir olursun. O Aydın’da bile oturmuyor. Geldiğinde DSİ Misafirhanesinde kalıyor. Bir de 5 yolda bir Büyükşehir’e aday olup Özlem Başkan’dan boyunun ölçüsünü alıyor. Mustafa abin yerel seçimlerden önce Aydın’a gelip havaalanı yapacağım, şunu yapacağım bunu yapacağım deyip, Aydın Halkı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’nu zaferlerle buluşturunca her seferinde iadeli taahhütlü Ankara’ya geri dönüyor. Uyma sen ona.

Bak Merve kardeşim.
Milletin tenceresi kaynamıyor tenceresi. İnsanlar tarlalarını süremez hale geldi. Mazot benzin almış başını gitmiş. Milletin ekonomisi her geçen gün erirken sizin abileriniz israf ve lüks içinde yaşıyor. Bakan milletvekili danışmanlarının arabalarda kullandıkları uyuşturucudan başı dönüyor ama.
Sen Aydın’ın evladı hanımefendi bir kardeşimizsin. İnanma sana öğretilen bu yalanlara. Neyse Merve Kardeşim. Eğer bu milletin durumunu görmek istersen haber ver Mahalle Pazarlarına bir uğrarız. Kendi milletinin çektiği bu 20 yıllık yoksulluğa yolsuzluğa, sefalete, ızdıraba sen de dur de Merve Kardeşim.

Çünkü gidiyor artık gitmekte olan. Çünkü Geliyor Gelmekte Olan.
Mustafa abinize de söyleyin ayıptır bu milletin aklıyla alay etmesin artık, dün çayı şekersiz için yarın ekmek yoksa pasta yiyin diyecek heralde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.