CHPLİ MERSİN, AKP'NİN AYDIN SİYASETİNİ ELEŞTİRDİ

CHPLİ MERSİN, AKP'NİN AYDIN SİYASETİNİ ELEŞTİRDİ

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yaptı.

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin'in yazılı açıklaması şöyle:

Artık yaza girdik, tabiat ana uyandı. Kuşlar, böcekler, arılar tabiatı daha da sevimli kılıyor. Ancak bazen kuş sesi, arı vızıldaması sandığımız şeyler; sunni, yapay, gerçeklerden uzak çıkabiliyor.

İktidar partisi AKP’nin içinde de var böyle sesler çıkaranlar. Vızıltıyı önce arı zannediyorsunuz, kafanızı çevirdiğinizde, boş tenekeye atılmış sivrisineğin tenekenin bir o yanına bir bu yanına çarpmasına benzer bir ses olduğunu keşfediyorsunuz. Bir de bunlar kendi çaplarına falan da bakmadan, hariçten Aydın Adliyesi’ne ayar vermeye de çalışıyor, aklı sıra aklına geleni suçlu ilan etmeye de. Abilerinden öğrendi bunlar bu işleri. Abileri oralarda eşelene eşelene bunlar da bir şey var zannediyorlar herhalde.

Beyler, boşuna eşelenmeyin. Takılmışsınız 2-3 müptezelin peşine, siyaseti bırakmış; iftira, kumpas işlerine heveslenmişsiniz. Zamanında çok denildi size, bu danışman diye etrafınızda gezdirdikleriniz bizim bahçede bağlıydı, baktık ki türleri kırma çıktı hayvan barınağına verdik. Sahiplenilecek ne şirin can dostlar var orada. Bunları rehber yaparsanız sizi anca bir çöplüğe, ya da uçurumun kenarına sürükler.

Söz dinleyin, millete hizmet üretin. Ar edin koltuğunuzun hakkını verin altını üstüne getirdiğiniz ekonomi nasıl düzelecek ona çalışın.

Yoksa sonunuz siyasetin çöplüğü, rehberleriniz, kızaklarınız oraya çekiyor haberiniz yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.