CHPLİ MERSİN: "MUSTAFA SAVAŞ'IN HEDEFİ BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NU SİYASİ YASAKLI YAPMAK"

CHPLİ MERSİN: "MUSTAFA SAVAŞ'IN HEDEFİ BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NU SİYASİ YASAKLI YAPMAK"

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin yaptığı yazılı açıklamada Mustafa Savaş'ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı 3. adaylığı için yaptığı planı ortaya çıkardı. Mersin'in iddiası: Mustafa Savaş, Başkan Çerçioğlu'nu siyasi yasaklı yapmak!

Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı 3. adaylığı için yaptığı planını ortaya çıkardığı yazılı açıklamada CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin şunları kaydetti:

Bugün AKP’nin batırdığı ekonomimizi bir an için bir kenara bırakarak sizlerle AKP içinden aldığım kulis bilgilerini paylaşmak isterim.

Bir kere daha önümüzdeki seçimlerde Mustafa Savaş 3. kez Aydın Büyükşehir Belediyesi adayı olmak istiyor. “Devamlı kaybediyor, bu neyin adaylığı” demeyin… Bu sefer hesap başka…

İddia o ki; bu seferki oyun planı sandıkla ilgili değil. Mustafa Savaş sözüm ona, “madem rakibimi sandıkta yenemiyorum, bir yolunu bulup seçime girmesini engelleteyim” derdindeymiş. Yöntem de siyasi yasaklı yapmak.

Buradan hareketle de elinde avucunda olan biri sahte diploması tescilli, birisi de milletin kişisel verilerini kullanarak sahte ihbar mektuplarını hem de bu şehrin valisine, hem de Aydın Cumhuriyet Başsavcısı’na yollatan sözde gazeteci kılıklı kişiyle kah Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’na, kah Aydın Adliyesi’nde bulunan hakimlere ve savcılara hakaretler, iftiralar ediliyor.

Şimdi Mustafa Savaş çıkıp benim bunlarla alakam yok diyebilir. Ben kendi kulislerinde konuşulanları söylüyorum yalnızca.

Bu resmin tümünü birlikte görünce eminim sizler de kurulmaya çalışılan kirli tezgâhı az çok anladınız.

Açık ve net bir şekilde kendi bileğinin gücüyle burayı sandıkta kazanamayacağını biliyor. Yediği tarihi farkın da fazla açılacağının buz gibi farkında.

Ekonominin durumu zaten berbat, bir iktidar partisi milletvekili olarak milletin karşısına selam vermeye bile çıkamıyor, nerede kaldı sandıkta yarışacak.

Şimdi daha evvel söyledim, açıkladım, bu şehir değneksiz köy değil. Eğer iddialar doğruysa, eğer böyle kirli hayaller, kirli planlar varsa, duvara toslarsınız söyleyeyim. Size itimat edecek, pis oyunlarınıza alet olacak devlet adamı bu şehirde yok. Hevesiniz kursağınızda kalır, benden söylemesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.