CHP'Lİ MERSİN, "SİZİN İŞİNİZ GÜCÜNÜZ İFTİRA, ÇAMUR"

CHP'Lİ MERSİN, "SİZİN İŞİNİZ GÜCÜNÜZ İFTİRA, ÇAMUR"

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı açıklama yaptı. Başkan Mersin açıklamasında, "Sizin işiniz gücünüz iftira, çamur" dedi.

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin'in yapmış olduğu yazılı açıklama şöyle:

Geçtiğimiz günlerde Aydın Büyükşehir Belediyemizce tamamlanarak 1. Etabı halkımızın hizmetine sunulmuş olan Tekstil Park’ın açılışını Sayın Genel Başkanımız ile birlikte yaptık.

Ama şimdi bakıyoruz, kıskançlık dağları birilerini sarmış. Sözde bazı gazeteciler, kıymeti kendinden menkul bazıları tutturmuşlar Tekstil Park’taki ibadethane yıkılacak diye. Yahu kardeşim hadi muhakeme yeteneğiniz yokta, sizin gözünüzde mi yok? İbadethanemiz zaten hizmete alınan etabın içinde, öylece orada da duruyor. Resmi yoldan belediyemiz böyle bir planı olmadığını da açıkladı. Daha siz neyin altında ne arıyorsunuz? Utanmıyor musunuz “yıkılmayacak kardeşim” diyen bir kurumu, bizlerin dini sinir uçları üzerinden karalamaya çalışmaya.

Bazılarınız kafasında siyah tel kalmamış, bu yaşa kadar ahlak da mı gelişmedi sizin karakterinizde bir gram. Açılmış parkta imalat mı olur bir daha?

Bak sen eğer illaki ibadet hanelerimizi kollamaya uğraşıyorsan kimi zaman eşelendiğin İstanbul Esenler‘de Sayıştay raporlarına da yansımış içinde cami alanı olan yerleri satmış. Üsküdar Belediyesi 4 cami alanını satmış. Git oralarda tepin. Bu Aydın halkını buradan kandırmaya sakın ola kalkışma, sinir uçlarına dokunacağım diye debelenme.

Aydın Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar tüm mabetlerimize, bakım onarım yaptı, halısını temizledi yeniledi, klimasını, alttan ısıtmasını aldı hala daha yapıyor. Sen nasıl bir müfterisin yahu. Esas şunu desene. Bu ibadethane asıl Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılmasaydı, rezidanslar, AVM’ler dikilecekti. Asıl o zaman ibadethanenin yerinde yeller esecekti desenize. Diyemezsiniz ama değil mi?

Sizin işiniz gücünüz iftira, çamur. Ama bu sefer bu çamur sizin yüzünüze bulaştı. Suyla da çıkmaz o kirli yüzlerinizden.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.