CHP'Li MERSiN, "ZAM MUSTAFA"

CHP'Li MERSiN, "ZAM MUSTAFA"

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı açıklama yaptı. Mersin açıklamasında, "Mustafa Savaş; hasetten, çekememezlikten, kıskançlıktan usanmadı" dedi.

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin'in yazılı açıklaması şöyle:

Koca Aydın, Mustafa Savaş’a biz laf anlatmaktan usandık ama bu Mustafa Savaş; hasetten, çekememezlikten, kıskançlıktan usanmadı.

Şimdi ortada Çevre Bakanlığı’nın onay verdiği, Tarım Bakanlığı’nın onay vermediği bir mevzu var, bu adam buradan bile iftira üretme yeteneğine sahip… Dönüp kendi bakanlıklarının kavgasına bakmaz. Ha Tarım Bakanlığı’na hangi sincapların musallat olduğunu da yeri zamanı gelince açıklayacağız.

İki kere seçim kaybetmişsin üst üste hangi masala sarılacağını şaşırdın sen artık. Aydın medyası yazdı, bu şehrin gelişiminin önündeki tartışmasız en büyük taş sensin.

Sarıçay Barajı’nın maliyetini, Aydın halkının parasıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi ödüyor diyoruz, buz gibi sen de biliyorsun hala buradan medet umuyorsun. Alma kardeşim parasını o zaman. Getir hükümetinden parasını bizde teşekkür edelim. Ha bu arada ödenen 100 milyona yakın parayı da geri verdirirsin herhalde.

Elektriğe, gaza daha dün %50 zam geldi yahu. Bu sizdeki nasıl bir pişkinlik böyle, millet sizin yüzünüzden 220 volt elektriğe kapıldı, hareket edemez hale geldi… Yarın aşa da, tuza da, ekmeğe de %50-60 zam gelecek. Utanmayacak mısın?

Ben söyleyeyim, artık tanıdık seni. Utanmayacaksın çünkü senin bir tek derdin kendi ikbalin, başka da bir şey değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.