CHP'Lİ ÖZCAN, " SAVAŞ, BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NU NASIL SİYASİ YASAKLI HALE GETİRİRİZ DÜŞÜNCESİNDE"

CHP'Lİ ÖZCAN, " SAVAŞ, BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NU NASIL SİYASİ YASAKLI HALE GETİRİRİZ DÜŞÜNCESİNDE"

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan yazılı bir basın açıklaması yaptı. Özcan açıklamasında Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a yüklendi. Özcan, "Mustafa Savaş üçüncü kere aday olur inşallah. Ellerimizi oğuşturuyoruz." dedi

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan yazılı bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklaması şöyle:

Son bir yılda sanayide kullanan doğalgaza %601, motorine %221, benzine %167, konutlarda kullanılan doğalgaza %146, elektriğe,%180 zam geldi. Tamı tamına doğalgaza 13, elektriğe 12 defa zam geldi. Gündüz çarşı pazar bomboş. Vatandaş, akşamüstü pazara atık toplamaya gidiyor. Halk çöpten, gıda topluyor atık topluyor. Mustafa Savaş ve yandaşları yerel seçimlerde iki defa yerle bir olmanın acısını unutamamış.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu nasıl siyasi yasaklı hale getiririz acaba diye ! Bunun yollarına bakıyorlar. Mustafa Savaş ve yandaşları bir yere bakacaksanız; Sincan Belediyesine bakın, HSK’ye bakın, Kültür Bakanlığına bakın, Esenyurt Belediyesine bakın, Tigem TEİAŞ, Fatih Belediyesine bakın, Kahramanmaraş Belediyesine bakın.

Heyyy ! Mustafa Savaş saydığım tüm kurumlarda, eğitim hizmet alımı yapılmış hiçbir dava açılmamış neden açılmamış? Sen ona bir bak! Gündem değiştirmek için yandaşlarına yollar aramayı bırak. Halkın gündeminde de halkın tenceresinde de mutfakta da yangın var. Buraya bak bakacaksan.

Mustafa Savaş üçüncü kere aday olur inşallah. Ellerimizi oğuşturuyoruz. Kimse Mustafa Savaş’ın dümen suyuna gitmesin. Kulislerde hakkında hiç şık olaylar duymuyoruz. Tek duyduğumuz Aydın Adliyesi çevresindeki esnaf vatandaşlarımızı sık sık ziyaret ediyormuş. Orada ne konuştukları AKP kulislerinden bize geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.