Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu iptal edildi

Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu iptal edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman Ermenek'te yaşanan maden kazası nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun iptal edildiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karaman’ın Ermenek ilçesindeki Pamuklu köyü yakınlarındaki kömür ocağında meydana gelen kaza nedeniyle Karaman’a gidecek.

Karaman’ın Ermenek ilçesindeki Pamuklu köyü yakınlarındaki kömür ocağında meydana gelen kazanın ardından bu akşam yapılması planlanan Cumhuriyet Resepsiyonu iptal edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resepsiyonun iptal edildiğini ve Karaman’a hareket edeceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet Bayramı Tebriklerini Kabul Töreni sonrası "Kazadaki tüm kardeşlerimizin yürek acısının devam ettiği dönemde bizim böyle bir resepsiyon yapmamızı değerlerimiz açısından doğru bulmuyoruz. Onun için bu sene bu resepsiyonu yapmaktan vazgeçtik, yapmayacağız. Bayramınızı tekrar kutluyorum. Bugün başbakanımız oraya geçecek, ben de ardında aynı şekilde Karaman'a hareket edeceğim, orada olacağım bugün. Bu ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Hala umudumuz kesilmiş değil, arkadaşlarımızı çalışmalarını sürdürüyor gayretler devam ediyor" şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Başbakanlık kaynakları, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da saat 13.30’da Ankara’dan helikopterle Karaman’a hareket edeceğini açıkladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.