CUMHURİYET SAVCILARI SORUŞTURMALI

CUMHURİYET SAVCILARI SORUŞTURMALI

Aydın Manşet Gazetesi'nde Atilla Dağıstanlı'nın köşe yazısını okudum. Dağıstanlı'nın merak ettiği konulardaki merakını gidermem gerektiğini düşündüğüm için bu yazıyı yazdım.

Aydın Manşet Gazetesi'nde Atilla Dağıstanlı'nın köşe yazısını okudum. Dağıstanlı'nın merak ettiği konulardaki merakını gidermem gerektiğini düşündüğüm için bu yazıyı yazdım.

Efeler Belediyesi önceki dönem belediye başkanı Mesut Özakcan, gelini, oğlu, kayınbiraderi belediyede çalışıyordu. Aydın Büyükşehir belediye başkanı Özlem Çerçioğlu bu durumdan rahatsızdı çünkü belediye Özakcan'ın babasının aile şirketi değildi.

Fatih Atay'ın 2019 yerel seçim kampanyası boyunca özellikle İmamköy'de dile getirdiği bir söylemi vardı. "Ben; Mesut Özakcan gibi olamam. Çocuklarım, akrabalarım, aile yakınlarım Efeler Belediyesi'nde çalışmayacak, belediyenin koridorlarında görüntü vermeyecekler" demişti fakat seçimden sonra bu söylemini unuttu. Oğlu, kardeşi, akrabaları Efeler Belediyesi'nde çalışıyorlar.
Atilla Dağıstanlı cevap ver!
Bir belediye başkanının çocuklarının belediyede çalışması doğru mu, etik mi?

Gelelim merhum başkanımız Levent Tuncel konusuna!
Tuncel'in başkan seçildikten dört ay sonra hastalığı ortaya çıktı. Hatta mazbatayı aldığımız gün hastaneye gitti. Bu durum hastalığın sinyali, sıkıntılarıymış. Çok ağır bir hastalık süreci geçirdi ve bir söylediği bir söylediğini tutmuyordu. Hastalığının vermiş olduğu sıkıntıdan dolayı zaman zaman akli melekelerini dahi kullanamadığı zamanlar olmuştu. Söke halkına hizmet edemiyordu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bu durumdan rahatsızdı ve defalarca müdahale etmek istedi fakat başkan Tuncel hastalığının vermiş olduğu etkiyle kendisine yardım da bulunmasını pek istemedi.

İyi Parti konusuna da değineyim!
Nazilli Belediyesi ve İncirliova Belediyesi CHP’li belediyeler değildi. Yaşananlar Özlem Çerçioğlu'nu alakadar etmez. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın erkek kardeşi spor kulübünde başkanlık yapıyor ve bu da yanlıştır.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından biridir. Bunu ben değil, Aydınlı vatandaşlar söylüyorlar. Aydın halkı tarafından dürüst, çalışkan, verdiği sözleri yerine getiren bir başkan olarak biliniyor.
Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin, hiçbir siyasi parti işaret etmeden söylüyorum! Tüm milletvekilleri ve belediye başkanları siyaset öncesi mal varlığı ile siyaset sonrası mal varlığını ortaya koymalıdır. Bunu daha önce de söylemiştim. Kendilerinin, kardeşlerinin, evlatlarının, kardeşlerinin eşlerinin, karısının kardeşlerinin üzerindeki mal artışları tespit edilmelidir. Hepsinin yaşam standartlarına bakılmalıdır.
Görüyorum ki, aday olmadan önce ve aday olduktan sonra yaşam standartlarında 180° fark var.

Nereden geliyor bu derenin suyu?
Vergi veriyorlar mı?
Evler, arabalar, yatlar, katlar baş döndürüyor.
Eğer ki, bir kazanç varsa ve kazanarak almışlarsa Devlete ne kadar vergi ödedikleri önemlidir.

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığına sesleniyorum!
bu değirmenin suyu nereden geliyor?
Değirmenin suyuna bir baksınlar.
Atilla Dağıstanlı işte durum bundan ibaret!
Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun rahatsız olduğu konular bunlar ve hep bunları söylüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.