DENGESİZLERİN YALANLARINA VE İFTİRALARINA ALIŞTIK

DENGESİZLERİN YALANLARINA VE İFTİRALARINA ALIŞTIK

AKP’nin çiçeği burnunda, siyaset hayatına 20 puanlık farklı mağlubiyetle başlayan il başkanı, nedendir bilinmez Aydın’ın en dengesiz yayın organına çıkmakta hiç beis görmemiş.

AKP’nin çiçeği burnunda, siyaset hayatına 20 puanlık farklı mağlubiyetle başlayan il başkanı, nedendir bilinmez Aydın’ın en dengesiz yayın organına çıkmakta hiç beis görmemiş.
Aydın halkı artık bu sözüm ona televizyonun yalanlarına da iftiralarına da fazlasıyla alıştı ancak koskoca il başkanı böyle bir ortamda ne iş görür hakikaten anlamak zor.
Şimdi bu iftiraları bir kere daha dinleyince Büyükşehir Belediye Başkanımızın avukatı ile görüştüm "ne diyorsun bu konuda?" dedim. Kendisi; bir kısmı bende kalmak kaydıyla çok önemli açıklamalarda bulundu.
Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından; Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu’na kurulan tuzakları örnekleri ile anlattı. CHP milletvekilleriyle ve konunun uzmanı hukukçularla da paylaşılmış, konuşulmuş bazı şeyler. Aydın Adliyesi’nde bir takım kovuşturma dosyalarına Özlem Çerçioğlu’nun hiçbir dahli olmamasına, soruşturmada adı bile geçmemesine rağmen, özel bir yerde yazılarak; edi ile büdüden birisinin eline tutuşturulan dilekçelerin nasıl Aydın Adliyesi’ne verdiltirdiğini, bu özel yerde kimlerin nasıl kumpas, tuzak planları hazırladığını anlattığında inanın; kötülüğün, müfteriliğin ne boyuta ulaşabildiğini gördüm.
Tabi anladığım kadarıyla bütün bu ayak oyunlarından önemli bazı kişiler de haberdar. Anlayacağınız CHP kanadının eli de armut toplamıyor.
Ancak Aydın Adliyesi’nde görevli kişilerin bunca kumpas, senaryo karşısında nasıl davranacağı, adalet terazisini dengede tutma görevlerini nasıl becereceklerini hep birlikte göreceğiz.
Öyle ya! Seçimde deviremediğin Çerçioğlu’nu devirmek için iftiralarla bezenmiş, adalet mekanizmasını bozmak pahasına hazırlanmış ayak oyunlarından medet ummak, yakışsa yakışsa oyunu kurallarına göre oynadığında yani sandıkta asla başaramayacağına emin olan, kumpasçı siyasetçilerle onların edi ile büdü iki çamura bulanmış eldivenine yakışır.
Özlem Çerçioğlu’nun çalışkanlığına da, dürüstlüğüne de öyle çamur tutmaz.
Haa bunlar benim söylem ya da iddialarım değil, avukat beyin bana aktardıklarından yalnızca bir bölümü. Görelim bakalım ne olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.