Depremzedeler yararına futbol maçı

Depremzedeler yararına futbol maçı

Depremzedeler yararına Sökespor ile Kuşadasıspor arasında "depremin yaralarını birlikte saralım" sloganıyla maç oynanacak.

Depremzedeler yararına Sökespor ile Kuşadasıspor arasında "depremin yaralarını birlikte saralım" sloganıyla maç oynanacak.

Üçüncü Ligde mücadele eden Kuşadasıspor ile Bölgesel Amatör Lig'de mücadelede eden Sökespor arasında oynanacak futbol karşılaşması pazar günü saat 14:00'te Kuşadası Özer Türk Şehir Stadında yapılacak.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu 10 kente yardım kampanyaları devam ediyor. Bu kapsamda Sökespor Kulübü Yönetimi Kuşadasıspor Kulübü Yönetimi ile görüşerek maç planladı.

Sökespor Kulüp Başkanı Tamer Makaraç yaptığı açıklamada “Ülke olarak yaralarımızı hep birlikte sarmak üzere organize ettiğimiz futbol karşılaşmasında deprem bölgesi için tek yürek olacağız. Ülkemizin geçtiği tüm yılların en büyük afeti ile karşı karşıyayız. Kuşadası Özer Türk Şehir Stadı’nda saat 14:00'te Aydınımızın tüm şehir erkanını ve halkımızı bu anlamlı maça davet ediyoruz. Aydın Valimiz Hüseyin Aksoy, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve tüm ilçelerimizin siyasi parti temsilcileriyle, milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla, kaymakamlarıyla, halkımızla destek amacıyla oynayacağımız maçtan elde edilecek gelir depremzedeler için kullanılacaktır. Herkesi bu anlamlı maça bekliyoruz" dedi.

Maç bileti 50.00 TL. olarak belirlendi.

macdavatiye.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.