DERVİŞİN FİKRİ NEYSE ZİKRİ DE ODUR

DERVİŞİN FİKRİ NEYSE ZİKRİ DE ODUR

CHP Aydın il gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı bir basın açıklaması yaptı.

CHP'li başkan Dinç'in açıklaması şöyle:

Değerli Basın Mensupları

Buharkent ilçemizin kuruluşundan bu yana yapılmayan hizmetleri Büyükşehir döneminde yapılması bazılarını rahatsız etmiş karın ağrısı yaratmış ki çamur at izi kalsın misali yatırımları eleştirmiş.

Buharkent ilçe tarihindeki en büyük yatırımlar olan altyapı yatırımları ile ileri biyolojik atık su arıtma tesisi yatırımları Aydın Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve devam eden yatırımlarıdır. 2004-2014 yıllarında Cumhur ittifakı partilerince yönetilen Buharkent’te elinizi tutan mı vardı ?
Sizi engelleyen mi vardı ?
Bu yatırımları neden yapmadınız diye adama sorarlar. Mehmet bey hem yatırımları yapmayacaksın hem de sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarını eleştireceksin. Aydın Büyükşehir Belediyesi sayesinde Özlem Çerçioğlu liderliğinde yapılan bu yatırımlar Buharkent'i modern bir ilçe haline getirecektir.

Vatandaşımıza layık olan hizmetler verilmiş olacaktır. Mehmet Bey dervişin fikri neyse zikri de odur. Sen hem hizmet etmeyeceksin hem de yıllardır yapılmayan hizmetleri eleştireceksin. Yapılan bu hizmetleri görmemek için ya kör olmak gerekir ya da akıl tutulması yaşanması gerekir. Sen git Cumhur ittifakının ülkeyi ne hale getirdiğine bak, git onu eleştir.

Zam şampiyonu olup halkı kırdınız geçirdiniz, halk geçinemiyor. Haydi bunları eleştir. Zamlar halkı perişan etti. Her gün yeni bir zam,her gün yeni bir vergi. Vatandaş sadece devlete çalışıyor hale geldi. Aldığı maaşın %75'ine devlete gidiyor. Haydi bunları eleştir de görelim seni. Halk için bir hizmet yapmış olursun deyip maşallah diyelim. Mehmet bey şunu bir daha hatırlatmak istiyorum lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma yalan yanlış fırsatlar kollamaya kalkma sonra hep gülünç duruma düşüyorsun.

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.