DEVA Partisi İlçe Başkanı Behçet Alp’in kaçak evi mühürlendi

DEVA Partisi İlçe Başkanı Behçet Alp’in kaçak evi mühürlendi

Kuşadası DEVA Partisi İlçe Başkanı Behçet Alp’in oturduğu ev yapı ruhsatına aykırı imalattan dolayı belediye ekiplerince mühürlendi.

Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü kaçak yapı birimine yapılan şikayet üzerine harekete geçen yetkililer, Bayraklıde Mahallesi Efe Konutları Numara 11’de yaptıkları inceleme sonucunda; ‘Onaylı proje ve eklerine aykırı olarak taşınmaz zemin katında PVC malzeme ile 2.90x1.30m ebatlarında ilave depo nitelikli alan imal edildiği, taşınmaz giriş cephesi zemin katında  1.05x2.40 m ebatlarında penceresinin kapatıldığını’ tespit etti. İmal edilen aykırılıkların bitmiş ve kullanılır vaziyette olduğu belirlendi.

Behçet Alp görev yapan belediye ekiplerine saldırdı, Belediye Başkanı ve çalışanlarını tehdit etti

Kısa bir süre önce DEVA Partisi İlçe Başkanı seçilen Behçet Alp, konutundaki kaçak imalatı tespit eden belediye görevlilerine sözlü saldırıda bulunarak Belediye Başkanını ve çalışanlarını tehdit etti. Sinkaflı küfürler eden DEVA Partisi İlçe Başkanı Alp hakkında belediye çalışanları, Yapı Kontrol Müdürü ve Belediye Başkanı şikâyetçi oldu.

Yeni kurulan bir siyasi partinin ilçe başkanının konutundaki yapı ruhsatına aykırı kaçak imalatları yok sayıp görevini yerine getirmeye çalışan kamu personeline ve şehrin seçilmiş belediye başkanına karşı sinkaflı küfürler ederek tehdit etmesi ikamet ettiği site sakinleri tarafından da kınandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.