Didim Belediyesi'nden 19 Mayıs etkinlikleri

Didim Belediyesi'nden 19 Mayıs etkinlikleri

Didim Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını bu yıl büyük bir coşku ile kutlayacak.

Bu yıl ilk defa yapılan " Didim Belediyesi 17-18-19 Mayıs 2015 Didim Gençlik Festivali " oldukça renkli ve coşkulu içeriği ile gençlerin ve kendini genç hisseden herkesin beğenisini kazanacak. Gençlere özel eğlencelerin yarışmaların Dj Performanslarının, Ege Orkestrası ve Hakan Doğanay’ın Konseri ve 4. Geleneksel Dans Şenliklerini de kapsayan birbirinden ünlü isimlerin misafir edileceği gençlik festivalinde Didim gençlik enerjisini yaşayacak, gençler gibi renklenecek, gençleşecek.
“1919 KİŞİ İLE REKOR DENEMESİ”
“Didim Söyleyecek Dünya Dinleyecek” 19 Mayıs Gecesi günün anlam ve önemine uygun olarak 1919 kişi Gençlik Marşını söyleyerek Rekor kırmaya çalışacak. Turizm sezonuna hazırlanan Türkiye’nin en güzel turistik ilçelerinden Didim’de 17-18-19 Mayıs tarihleri " Didim Gençlik Festivali"nde Festivale sponsorluk yapan Orijin PR ( Geleneksel Lezzetler) kültürümüze ait geleneksel lezzetleri ve tatları gençlerimizin beğenisine sunacak.
“ESNAFLAR BEDELSİZ STANT”
Ayrıca Didim Belediyesinin hiçbir bedel talep etmeksizin Esnaf Odasına Didimli Genç esnaflara verilmek üzere 20 Adet stand vermiştir. Bu renkli etkinlik günlerinde Esnaf Odası tarafından belirlenen 20 Adet genç ve iş hayatına yeni atılmış genç esnaf, ticaret yapma ve bir yandan eğlenme imkanı bulacaklar. Didim Belediyesi festival günlerinde kendini ifade etmek sanatını ifade etmek isteyen liseli ve üniversiteli gençleri de sahneye alarak Didimli gençlerin sesine ses olacak. Ayrıca iş hayatına atılmış genç ustaları da unutmayan Didim Belediyesi genç yaşında iş hayatının içinde yer alan genç ustalarımızın ve meslek sahibi kardeşlerimizin kendilerini ve mesleklerini tanıtmalarına fırsat vermek adına Didim Mesleki Eğitim Merkezi tarafından isimleri belirlenen " Hayatın içinden, geleceğin ustaları" ödül töreni ile geleceğin ustalarının yolunu da açmak istiyor.
“EL SANATLARI KERMESİ”
Didim Belediyesi El işi Kursiyerlerinin de Festival günleri süresince el emeği göz nuru kendi yaptıkları el sanatları takılarını sergileme fırsatını bulacakları 17-18-19 Mayıs tarihlerinde Didim Cumhuriyet Meydanı üç gün süreyle " Didim Gençlik Festivali"nde eğlenecek, oynayacak yarışacak, kendini hayatın her noktasında ifade etmek isteyen gençleri bir arada buluşturacak ve Sanatçı Hakan Doğanay’ın çalıştırması ile 1919 kişinin hep birlikte Gençlik Marşını söylemesi ile rekor kıracak.
Didim Belediyesi Didim Cumhuriyet Meydanında 17-18-19 Mayıs 2015 tarihlerinde üç gün süre ile devam edecek 1. Didim Gençlik Festivaline tüm Didim halı davet edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.