DİDİM BELEDİYESİ'NİN EKTİĞİ AYÇİÇEKLERİ HASATA HAZIR

DİDİM BELEDİYESİ'NİN EKTİĞİ AYÇİÇEKLERİ HASATA HAZIR

Didim Belediyesi tarafından ekimi gerçekleştirilen ayçiçeklerinde hasat zamanı geldi. Hasat edilecek ayçiçekleri, yağ olarak hazırlanarak vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı doğrultusunda tarımsal kalkınma hareketi başlatan Didim Belediyesi tarafından ekimi gerçekleştirilen bir üründe daha hasat zamanı geldi.

Didim Belediyesi'ne ait Balat Mahallesi'nde bulunan 74 dönümlük araziye ekilen ayçiçekleri hasata hazır geldi. Önümüzdeki günlerde hasat edilecek olan ayçiçekleri, Didim Belediyesi'nin lisanslı markası 'Didyma' adı altında paketlenerek vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacak.

BAŞKAN ATABAY: VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÜRETİYOR, DİDİM'E KAZANDIRIYORUZ

Didim Belediyesi tarafından üretilen ürünlerin vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtımının süreceğini söyleyen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Vatandaşlarımız için üretiyor, Didim'e kazandırıyoruz. Un, bulgur, domates, biber, patlıcan, salatalık ve salça gibi ürünlerin ardından belediyemiz bünyesinde ürettiğimiz bir ürünün daha hasat zamanı geldi. Geçtiğimiz aylarda ekimini gerçekleştirdiğimiz ayçiçeklerinin hasatına önümüzdeki günlerde başlayacağız ve bu mahsulleri yağ olarak hazırlayarak vatandaşlarımızın mutfak masraflarına biraz da olsa destek olabilmek için ücretsiz olarak dağıtacağız. Didim için çalışmaya, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.