DİDİM’DE BUDANAN AĞAÇLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILIYOR

DİDİM’DE BUDANAN AĞAÇLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILIYOR

Didim Belediyesi tarafından Kış mevsiminin gelmesi nedeniyle ağaç budama işlemlerine başlandı.

Didim Belediyesi tarafından Kış mevsiminin gelmesi nedeniyle ağaç budama işlemlerine başlandı. Ağaçlardan çıkan dal ve odunlar, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın talimatı ile ihtiyaç sahiplerine yakacak olarak dağıtılıyor.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın talimatı ile kent genelinde başlatılan hizmet seferberliği hız kesmeden devam ediyor.

Kış mevsiminin gelmesi nedeniyle ilçe genelinde bulunan ağaçlara budama çalışmaları başlatıldı. Didim Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kuru, elektrik tellerine uzanan, devrilme riski bulunan, trafiği engelleyen ve tehlike saçan ağaçlar budanarak gerekli bakımlar yapıldı. İlçenin dört bir yanında yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

BAŞKAN ATABAY'DAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BİR DESTEK DAHA

Yürüttüğü sosyal belediyecilik politikası ile adından tüm Türkiye'de söz ettiren Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, örnek bir çalışmaya daha imza attı. İlçe genelinde budanan ağaçların dalları ve odunları, Başkan Atabay'ın talimatı ile paketlenerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak olarak kullanmaları için ulaştırıldı.

İlçe genelinde budama çalışmalarının süreceğini söyleyen Başkan Atabay, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini belirterek, "Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından ilçe genelinde bulunan ağaçlarda budama çalışmalarına bir kez daha başlandı. Çalışmalar kapsamında tehlike oluşturan ve sağlıksız ağaçlar budanarak bakımları yapıldı. Böylece hem ilçemizin peyzajı güzelleşti hem de vatandaşlarımızın can güvenliği sağlandı. Ekiplerimize hummalı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

Budama çalışmaları sürerken ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için bir desteğimizi daha hayata soktuk. Ekiplerimizin çalışmaları sonucu ortaya çıkan dal ve odunları paketleyerek vatandaşlarımıza yakacak olarak ulaştırdık. Bu desteğimiz devam da edecek. Vatandaşlarımızın yanında olmayı, Didim için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.